Kaksivuotias pelasti kaksosveljensä kaatuneen lipaston alta – teko tallentui videolle

Taapero pelasti kaksosveljensä lipaston kaaduttua tämän päälle. Tapahtumat tallentuivat lastenhuoneen kameraan.

Yllä olevalla videolla 2-vuotiaat kaksospojat, Brock ja Bowdy, ovat huoneessaan lipaston kaaduttua Brockin päälle. Bowdyn voi nähdä ihmettelevän tapahtunutta ja pohtivan, miten lipaston saisi veljen päältä pois.

Asiaa tarkoin pohdittuaan ja yritettyään nostaa kaappia Bowdy päättää lopulta työntää huonekalun pois Brockin päältä siinä myös onnistuen. Brock pystyy lopulta kierimään lipaston alta pois vahingoittumatta.

Kaksosten isä, Ricky Shoff, jakoi videon pitkän harkinnan jälkeen Facebook-sivuillaan.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä

Shoff kertoo päivityksessään, että päätti lopulta julkaista videon sekä tietoisuutta lisätäkseen että osoittaakseen, kuinka uskomaton tilanne loppujen lopuksi olikaan.

– Olemme niin kiitollisia näiden kaksoveljesten välisestä siteestä. Tiedämme, ettei Bowdy ollut yksin siirtäessään lipaston Brockin päältä. Tunnemme itsemme siunatuiksi, kun hän on kunnossa. Olkaa kilttejä ja pultatkaa lipastot seinään hyvin, isä kirjoittaa.

Vanhemmat toivovat tietoisuuden lisääntyvän

Foxin KCPQ-kanavalle isä kertoo, että he kuulevat yleensä vaimonsa kanssa kaiken, mitä talossa tapahtuu, mutta he olivat alakerrassa, eivätkä kuulleet huonekalun kaatuneen. Vanhemmat eivät tajunneet, että mitään eriskummallista oli tapahtunut ennen kuin he menivät yläkertaan katsomaan poikia – ja lipasto lojui lattialla. Koska pojat olivat kuitenkin kunnossa, he eivät tienneet, millainen vaaratilanne kyseessä oli ollut ennen kuin tarkistivat tapahtumat lastenhuoneen kamerasta.

Nyt vanhemmat toivovat, että kaikki muutkin ottavat tapahtuneesta opikseen ja varmistavat, että lipastot ovat tiukasti kiinnitettyinä seinään.

Hiljattain uutisoitiin Ikean joutuneen maksamaan jättikorvauksia kaatuneiden Malm-lipastojen alle kuolleiden amerikkalaislasten vanhemmille.

Lähteet: Fox KDVR, Facebook

***

1:29

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.