Kaksi massiivista, romantiikankipeää pytonia rysähti läpi Davidin katosta – edes käärmeenpyydystäjä ei ollut nähnyt yhtä suuria matelijoita aiemmin

Australialaismies kohtasi keittiössään kaksi suurta pytonia – luikertelivat ilmeisimmin naaraskäärmeen perässä 0:45
Katso videolta, miltä valtavat käärmeet näyttivät ja millaisen tuhon ne saivat aikaan australialaismiehen keittiön kattoon.

Käärmeenpyydystäjä muistelee, ettei ole nähnyt yhtä kookkaita pytoneita aikaisemmin.

Brisbanen kaupungissa Australiassa eläkeläinen David Tait todisti erikoista yllätystä kotikeittiössään. Kun mies keitti kaikessa rauhassa teetä, niin yhtäkkiä katosta kuului voimakas rysähdys ja keittiön lattialle mätkähti kaksi valtavaa pytonia.

Yli kaksimetriset käärmeet livistivät asunnossa eri suuntiin, toinen olohuoneeseen ja toinen makuuhuoneeseen.

Tait hälytti paikalle käärmeenpyydystäjä Steven Brownin, joka siirsi käärmeet turvallisesti ulos asunnosta sekä mittasi ja punnitsi ne.

Brownin mukaan toinen käärmeistä oli 2,5 metriä ja toinen 2,8 metriä pitkä. Painoa matelijoilla oli noin 22 kiloa. Hänen mukaansa molemmat olivat suurempia kuin mitä hän oli koskaan aiemmin nähnyt.

Käärmeiden erikoinen sijainti selittyy Brownin mukaan sillä, että Australian lämpenevät kevätkelit ovat saaneet uroskäärmeet liikkeelle etsimään naaraita.

Ilmeisimmin urokset olivat taistelleet naaraasta, joka saattoi myös olla lähialueella, jopa kattorakenteissa, josta urokset olivat pudonneet.

Lähde: CNN ja The Guardian

Lue myös:

    Uusimmat