Kaisa Mäkäräisen kausi päättyi kehnosti – heikko ammunta pudotti suomalaisen kauas kärkisijoilta

Kaisa Mäkäräinen sijoittui ampumahiihdon maailmancupin päätöskilpailussa sijalle 23.

Mäkäräinen aloitti kilpailun vahvasti ampumalla ensimmäiseltä ampumapaikalta nollat, mutta sen jälkeen tahti muuttui.

Suomalaistähdelle kertyi lopulta seitsemän ohilaukausta ja Mäkäräinen tuli maaliin lopulta sijalla 23. Mäkäräinen jäi voittoajasta 2 minuuttia ja 17 sekuntia.

Kilpailun voittoon hiihti Ruotsin Hanna Öberg 1,3 sekunnin erolla ennen Norjan Tiril Eckhoffia. Kärkikolmikon täydensi USA:n Clare Egan (+10,4).

Ampumahiihdon maailmancupin voiton vei nimiinsä Italian Dorothea Wierer, joka sijoittui päätöskisassa sijalle 12 (+1.11,0)