Kaipaatko treffi-iltoja kultasi kanssa vai kenties uutta säpinää sinkkuelämään? 7 parasta ideaa etätreffeille

Olit sitten sinkku tai parisuhteessa, näillä ideoilla järjestät niin seesteisen romanttiset kuin vauhdikkaammatkin treffit – etänä tietysti!

Etätreffit voivat tuoda ensimmäisenä mieleen vain kiusalliset videopuhelut. Näin ei kuitenkaan tarvitse olla, sillä myös etänä voi järjestää mitä mielenkiintoisimpia kohtaamisia. Tarvitset vain hieman seikkailumieltä ja mielikuvitusta!

Osa treffi-ideoista käy myös pariskunnille, jotka ovat yhdessä koronaeristyksessä. Jos sohvalla sarjojen katselu alkaa kyllästyttää, voitte kokeilla jotain seuraavista ideoista, vinkkaa muun muassa Glamour.

Vierailkaa maailmankuuluissa museoissa

Museot on tällä hetkellä pääosin suljettu ja matkustaminen kielletty. Sillä aikaa, kun haaveilette fyysisestä museovierailusta, voitte tehdä sen virtuaalisesti.

Monet maailmankuulut museot, kuten Louvre, tarjoaa virtuaalikierroksia ja -näyttelyitä netissä. Virtuaalikierrokset ovat usein ilmaisia. Louvren lisäksi tarjontaa löytyy muun muassa Smithsonian’s National Museum of Natural Historylta sekä J. Paul Getty Museumilta.

Jos ette ole toistenne fyysisessä läheisyydessä, voitte keskustella kierroksen aikana vaikkapa puhelimitse tai videopuhelulla.

Yllätä deittisi ruokalähetyksellä

Sen sijaan, että söisitte romanttisen illallisen yhteisen pöydän ääressä, tilatkaa toistenne koteihin yllätysateriat ja nauttikaa hauskasta kokemuksesta etänä. Sopikaa ajankohta, jolloin tilaatte toisillenne ruoat, ja tavatkaa sitten esimerkiksi Skypen, FaceTimen tai Zoomin välityksellä.

Näet livenä treffikumppanisi reaktion tilaamaasi ruokaan ja voitte keskustella aterian äärellä. Tämä on myös loistava tapa tukea paikallisia ravintoloita! Jos haluat pelata varman päälle, voitte tietysti tilata itse omat aterianne.

Pitäkää peli-ilta

Virtuaalisen peli-illan järjestämisessä on vain mielikuvitus rajana! Netti on täynnä erilaisia pelejä, jotka soveltuvat kahdelle hengelle. Voitte ottaa toisistanne mittaa esimerkiksi korttipelin äärellä tai tavata jossakin virtuaalisessa pelimaailmassa.

Jos pidätte perinteisimmistä peleistä, voitte koota etäyhteyksien avulla esimerkiksi samaa palapeliä. Näin voitte yhdessä pohtia, mikä pala kuuluu mihinkin.

Treenatkaa yhdessä

Netti on tällä hetkellä pullollaan erilaisia kotitreenejä ja virtuaalisia liikuntatunteja. Valitkaa treeni, joka miellyttää molempia, ja hikoilkaa yhdessä mutta erikseen.

Tässäkin mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Tarjontaan mahtuu niin ilmaisia kuin maksullisiakin treenejä. Lisäksi voitte valita muun muassa harjoitteletteko välineillä vai ilman tai haluatteko vaikkapa tanssia vai treenata lihaksia.

Netflix Party

Oletko jo kuullut Netflix Partysta? Se on Chromella toimiva ominaisuus, joka mahdollistaa sen, että voitte katsoa sarjoja tai elokuvia yhdessä, mutta erikseen. Netflix Party synkronoi tilinne niin, että katsomanne sarja tai elokuva pyörii molempien näytöllä täysin samanaikaisesti. Lisäksi voitte keskustella katsomisen ohella livechatissa.

Netflix Party ei ole Netflixin oma ominaisuus, joten se pitää ladata erikseen Chromen kautta. Niinpä se ei toimi, jos katsot Netflixiä sovelluksen kautta esimerkiksi televisiosta.

Pistäkää pystyyn kahden ihmisen kirjakerho

Jos tykkäätte molemmat lukea, tämä on oiva vaihtoehto teille. Valitkaa kirja, jonka haluatte lukea ja sen jälkeen päivämäärä sille, koska kirjan tulee olla luettuna.

Tavatkaa lukemisen jälkeen virtuaalisesti keskustellaksenne kirjasta. Viini ja juustot sopivat mainiosti näiden treffien kylkeen!

Katselkaa tähtiä

Fyysisestä välimatkasta huolimatta kaikki ihmiset ovat saman taivaankannen alla, ja tähdet näyttäytyvät kaikille. Mikä olisikaan sen romanttisempaa! Mene ulkosalle pimeän tultua ja ota deittisi mukaan vaikkapa puhelinyhteyksien avulla. Samojen tähtien bongailu saa välimatkan tuntumaan pienemmältä.

Lue myös:

    Uusimmat