Kaipaatko piristystä syksyyn? Leikkaa reipas otsatukka

Syksyn saavuttua olisi mukava saada omaan ilmeeseen piristystä. Räväkkä otsatukka saattaa olla se pieni muutos, joka tuo iloa pimeneviin iltoihin.

Pian on aika kaivaa pipot ja hatut kaapeista. Päähineet pukevat kantajaansa usein vielä paremmin, jos myssyn alta näkyy hiussuortuvia. Ota mallia eturivin julkkiksilta miettiessäsi sopivan otsatukan mallia.

Pitkät otsahiukset ovat rennot

Miltei silmille ulottuvat otsahiukset ovat olleet trendikkäät jo pitkään. Pitkät otsahiukset ovat helpot hoitaa, sillä pidempää hiusta ei tarvitse kesyttää yön jäljiltä välttämättä lainkaan, toisin kuin lyhyempää mallia. Pitkät otsahiukset voi kuitenkin myös suoristaa, tai niiden voi antaa taipua vallattomasti. Kopioi tyyli pitkiin otsahiuksiin Jamie-Lynn Sigleriltä tai Michelle Monaghanilta.

Muutoksen ei tarvitse olla suuri

Ajatus lyhyistä otsahiuksista saattaa kauhistuttaa ajatukseen tottumatonta. Etuhiuksia ei kuitenkaan tarvitse leikata aivan lyhyiksi. Jo varovainen keventäminen muuttaa Renee Zellwegerin ja Ashlee Simpsonin tyylien mukaisesti kampauksen painopistettä.

Otsahiusten ei tarvitse olla paksut

Jo kevyet otsahiukset muuttavat vaikutelmaa yllättävän paljon. Rennon vaikutelman luomiseksi ei siis tarvitse välttämättä leikata kovinkaan paksuja otsahiuksia. Jessica Szohrin tai Melanie Griffithin mallia seuraamalla luot itsellesi kevyen otsatukan avulla raikkaan syyslookin.

MTV3/Helmi

Kuvat: Gettyimages

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja