Kaipaatko hikistä ystävää? Urheiluihmisille kehitettiin oma Tinder

Sprinter on parodiasovellus Tinderistä. Mistä muualta saisi ei-romanttista seuraa?

Oletko aina halunnut uutta lenkkiseuraa, muttet tiedä, missä liikuntaintoisia ihmisiä tapaa? Ongelmaasi on nyt ratkaisu: Björn Borgin Spritner-sovellus.

Sovellusta kuvataan sanoilla "parodiasovellus Tinderistä urheilulle". Sovelluksella voi löytää urheiluseuraa kaikkialta maailmasta. Käyttäjän täytyy kuntoilla iPhonensa kanssa ja kerätä liikunnasta pisteitä sovellusta varten.

Sovellus toimii kuin Tinder: käyttäjä ilmaisee pyyhkäisyllä, kiinnostaako ilmoitettu treeniseura vai ei. Jos kaksi ihmistä kiinnostuu toisistaan, syntyy match, ja kaksikko voi keskustella sovelluksessa.

Näin Sprinter ehdottaa

Toimitus testasi sovelluksen! Tässä testaajan kommentti.

"Sovellukseen kirjaudutaan FB-tunnuksilla. Kirjautumisen jälkeen saa valikoida suosikkiurheilulajinsa.

Kun sovellus on avattu, olen saanut jo 96 liikuntapistettä. Siis tekemättä mitään. Onpas tämä urheileminen helppoa!

Nappia painamalla voi aloittaa kävelemisen. Sovellus laskee aikaa ja ottamiasi askeleita, joista sitten saat liikuntapisteitä. Tuolista nousemalla saa kolme askelta. 147 askeleen jälkeen yritän painaa ”stop”, mutta sovellus ilmoittaa "adding energy failed". En pääse pois aktiivisuusmittarista. Sovellus jää jumiin ja se on pakko sulkea.

No, keitä 28-vuotiaalle, uinnista ja pyöräilystä pitävälle naiselle suositellaan? Välittömästi kirjautumisen jälkeen tarjolla olivat:

  • Viktor, 28. Kiinnostunut juoksusta, uinnista ja painoista.
  • Adrian, 26, kiinnostunut painoista ja nyrkkeilystä.
  • Tukholmalainen Malin,29 (huikeat 7619 liikuntapistettä!)
  • Robin, 28, Vasa. Vain 99 liikuntapistettä. Robinkin sai ne varmaan lataamalla sovelluksen.
  • Michael, 35. Välimatka voi olla ongelma: Michael sijaitsee Zürichissä.
  • Sara, 27. Sijaintina Surry Hills. Sehän on Australiassa! Onneksi ilmoitin sovellukselle, että olen kiinnostunut uinnista…

Sovellus on hyvin pelkistetty: siitä näkee vain kuvan, nimen, iän ja liikuntatottumukset. Voisihan tämä toimia, jos suomalaisia olisi tarjolla enemmän."

Eikö urheilusovellus nappaa? Kokeile näitä!

Meetup

Järjestä tapahtumia samoista asioista pitäville ihmisille. Meetup.comissa tarjolla on esimerkiksi helsinkiläinen meditaatioryhmä ja valokuvauskävely. Sovelluksessa ei etsitä romanttista seuraa.

Peoplehunt

Peoplehunt yhdistää kaksi ihmistä epäromanttisessa mielessä. Sovelluksessa voi kertoa olevansa taitava kitaristi tai osaavansa espanjaa. Käyttäjä ilmoittaa myös, missä haluaisi opetella tai opettaa haluamiaan aktiviteetteja. Sovellus yhdistää opettajan ja oppilaan. Kotimainen nappinaapuri.fi tomiii netissä melko samalla tavalla: sivulla voi pyytää tai tarjota naapureilleen apua tai palveluksia.

Nearify

Etkö kaipaa henkilökohtaista juttukaveria? Haluaisitko tavata kokonaisen ryppään ihmisiä? Nearify voi auttaa. Kirjaudu sisään ja kerro sovellukselle, missä olet. Sovellus listaa tapahtumat lähelläsi. Valitse kiinnostava!

Esimerkiksi musiikista, valokuvauksesta ja livebändeistä kiinnostuneelle löytyy monta sivua tapahtumia kymmenen kilometrin säteellä Helsingistä.

Meet My Dog

Sovelluksessa koiranomistajat hakevat lemmikilleen seuraa. Sovellus seuraa päivittäisiä kävelyjänne. Kerro muille koirastasi (ja itsestäsi) ja ilmoita, kun olet puistossa.

Twoo

Kumppaninhaussa? Sovelluksessa vastaat kysymyksiin itsestäsi ja näet, kenen kanssa vastauksesi sopivat yhteen. Voit valita 15 kriteeristä ne, jotka kumppanillasi tulisi olla.

Skout

Sovelluksessa tavataan ihmisiä, jotka sattuvat olemaan lähistöllä. Sovelluskehittäjät kehottavat avaamaan Skoutin esimerkiksi baarireissulla ja tarkistamaan, keitä paikalla on.

Jos kuitenkin palaat Tinderin pariin, älä tyydy omaan mielikuvitukseesi. Muun muassa Pick Up Line Keyboard for Tinder iskee seuraa puolestasi. Sovellus ehdottaa iskulauseita kuten "piti vain kysymäni, onko sinulla ylimääräisiä sydämiä. Joku on varastanut omani" sekä "en ole humalassa, vain juopunut sinusta".

 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja