Mainos

Kailajärvi kertoi joutuneensa identiteettivarkauden uhriksi Twitterissä

Helsingin hovioikeudessa kuullaan tänään sijoitusklubi WinCapitan perustajaa Hannu Kailajärveä.

Käräjäoikeudessa neljäksi vuodeksi vankeuteen törkeästä petoksesta tuomittu Kailajärvi saapui tänään hovioikeuden käsittelyyn vapaalta jalalta. Tuomiolla ei ole vielä lainvoimaa, eikä käräjäoikeus määrännyt Kailajärveä enää tutkintavankeuteen.

Lokakuun alussa alkaneessa käsittelyssä on tähän mennessä käyty läpi kirjallisia todisteita sekä kuultu osapuolten asiaesittelyt.

"se tunne kun keksii uuden paremman liikeidean ja päättää heittää kaiken vanhan koodin romukoppaan #WinCapita #sidukka #riippukeinu #makkara"

Kailajärveä esittävän Twitter-tilin viesti kesäkuulta.

Tänään oli ensimmäinen päivä, jolloin Kailajärvi velvoitettiin saapumaan hovioikeudenkäyntiin. Tiettävästi hän on kuitenkin osallistunut istuntoihin aiemminkin.

Kailajärvi vaatii hovioikeutta kumoamaan käräjäoikeuden tuomion. Hänen mukaansa kyse oli korkeariskisestä sijoitustoiminnasta.

Istuntosalin edessä hän kysyi medialta puolihumoristisesti, miksi hänestä päätyy lehtiin aina roistoimman näköinen kuva.

– Aina, kun kuvaaja napsii monta kertaa, tulee se paha ilme sieltä.

Salin edessä Kailajärveltä kysyttiin, miten hän on löytänyt aikaa Twitter-tilinsä päivittämiseen hovioikeuden istuntojen aikana. Kailajärven mukaan hänellä ei kuitenkaan ole Twitter-tiliä, vaan joku on varastanut hänen henkilöllisyytensä.

– Olen tehnyt asiasta rikosilmoituksen, Kailajärvi totesi.

Salissa Kailajärvi esitteli kuulemisensa aluksi kokoamansa Power Point -esityksen.

Syyttäjä vaatii Kailajärvelle rangaistusta törkeän petoksen lisäksi rahankeräysrikoksesta. Asian käsittely kestää hovioikeudessa marraskuulle saakka. Kailajärven kuulemiseen on varattu puolitoista päivää.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.