Kaikkien aikojen legendaarisimmat hiustyylit: Muistatko vielä nämä tähtilookit?

Nämä naiset ovat tunnettuja niin tähteydestään kuin hiuksistaankin. Legendaarisimpia hiustyylejä kopioidaan yhä ympäri maailmaa.

Marilyn Monroe ei ollut hänen oikea nimensä, eikä blondi ollut Norma Jeane Mortensonin aito hiusväri. Vaaleista lainehtivista kiharoista tuli kuitenkin seksikkään naisen tavaramerkki.

Audrey Hepburnin legendaarinen nutturakampaus tuli suurelle yleisölle tutuksi elokuvasta Breakfast at Tiffany´s. Tiara kruunasi kampauksen.

Popdiivat Cher ja Tina Turner ovat tunnettuja musiikkinsa lisäksi omaperäisestä lookistaan.

Laulaja Diana Rossin hurja afro on niin kuuluisa, että tositv-tähti Kim Kardashian kopioi sitä taannoin omissa Twitter-kuvissaan. "Rakastan tätä hiusmallia", tähti hehkutti.

Shannen Doherty leikkasi hiuksensa lyhyiksi näytellessään Beverly Hills 90210 -sarjassa. Tempaus oli näyttelijän mukaan yksi syy hänen potkuilleen.

Sarah Jessica Parkerin lainehtivan pehkon on sanottu kuvanneen tähden urbaania ja hieman boheemia elämäntapaa sarjassa Sinkkuelämää.

Näyttelijä Gwyneth Paltrowin vaalea piikkisuora hiusmalli oli jo 90-luvulla halutuin look. Tähti luottaa yhä samaan tyyliin.

Frendit-tähti Jennifer Anistonin hiustyylistä tuli niin suosittu, että se nimettiin Rachel-leikkaukseksi. Tähti itse ei ollut vakuuttunut kampauksesta. "Se oli rumin leikkaus, jonka olin ikinä nähnyt", tähti kertoi Allure-lehdelle vuonna 2011.

Prinsessa Dianan ja näyttelijä Halle Berryn lyhyet hiusmallit ovat maailmankuuluja. Berry leikkasi hiuksensa lyhyiksi 18-vuotiaana. "Hiusten leikkaaminen oli vapauttavaa", nainen on kertonut.

Lue myös:

AVA/Maarit Rasi

Kuva: Splash, Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja