Kaikki tuijottavat niitä! 9 yllättävää faktaa rinnoista

Rinnoista pitävät niin miehet kuin vauvatkin, mutta niihin liittyvät faktat voivat tulla yllätyksenä jopa niiden omistajille.

Tiesitkö näitä tissifaktoja?

1. Jotkut naiset voivat saada orgasmin, kun heidän rintojaan hyväillään

I Love Female Orgasm: An Extraordinary Orgasm Guide -opuksen kirjoittaneiden Dorian Solotin ja Marshall Millerin mukaan prosentti heidän tutkimukseensa osallistuneista naisista kertoi saavansa orgasmin, kun heidän rintojaan hyväillään.

2. Rinnat ovat ehkä "kaksoset", mutta eivät identtiset sellaiset

Kaikilla on epäsymmetrisiä piirteitä, toinen käsivarsi voi olla pidempi kuin toinen, toinen jalka suurempi kuin toinen, ja rinta suurempi kuin toinen. International Journal of Clothing Science and Techonology -lehdessä julkaistun tutkimuksen mukaan oikea rinta on yleensä suurempi kuin vasen.

3. Rinnat voivat painaa yhtä paljon kuin kolme tiiliskiveä

Kuvittele kantavasi kolmea tiiliskiveä mukanasi päivittäin, ja nukkuvasi ne rinnuksesi päällä. Keskivertorintaliivit voivat kannatella rintoja, jotka painavat 0,23–9 kiloa. 

4. Jos pidät isoista rinnoista, et todennäköisimmin kieriskele rahoissa

Vuonna 2013 tehty tutkimus selvitti, että isoista rinnoista pitävät miehet tulevat matalammasta sosioekonomisesta luokasta. Tämä johtuu kenties siitä, että isojen rintojen suurempi rasvapitoisuus viittaa parempiin varoihin. Normaalin sosioekonomisen luokan taustan omaavat miehet pitävät vastaavasti isommista rinnoista kuin korkean sosioekonomisen taustan omaavat miehet.

Kärjistettynä: mitä köyhempi mies, sitä suuremmasta tissiparista hän pitää.

5. Kaikki tuijottavat rintojasi

Erään tutkimuksen mukaan sekä naiset että miehet tuijottavat naisten rintoja ennemmin kuin kasvoja, mutta miehet tuijottavat pidempään. Joten naisetkin kyllä tarkastavat etumuksesi, he vain tekevät sen nopeammin.

6. Mitä nännisi kertovat sinusta?

Nännejä on erityyppisiä: esimerkiksi normaaleja, litteitä ja sisäänpäin kääntyneitä. Ja aivan kuten eriparitissisi, eivät nännitkään välttämättä ole identtinen kaksikko.

7. Kolmas nänni

Jossain päin kehoa oleva kolmas nänni löytyy noin kolmelta prosentilta ihmisiä, kertoo Pathology Outline. Usein kolmatta nänniä luullaan luomeksi, ja se voi esiintyä missä päin kehoa hyvänsä.

8. Tupakointi ja raskaus voivat johtaa riipputisseihin

Iholle tärkeä proteiini, elastiini, antaa iholle sen kimmoisuuden ja kyvyn venyä repeilemättä. Jatkuva tupakointi voi hajottaa tämän proteiinin, mikä puolestaan johtaa roikkuviin rintoihin. Myös raskaudet voivat aiheuttaa riippurintoja.

9. Voisit keskittyä työksesi rintaliiveihin

Hong Kongin polyteknisessä yliopistossa on kokonainen osasto rintaliivejä varten. Rintaliivejä valmistavat Top Formin luoma osasto on omistettu täysin rintaliivien tutkimiselle ja kehittämiselle.

Lähde: Ifl Science

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja