Kaikki irti iPhonesta! Näiden kikkojen avulla otat selfiet näppärämmin

Kuvien ottaminen on nykyään taitolaji, omakuvien eli selfieiden etenkin. Testaa iPhone-kikat, joilla parannat selfie-peliäsi entisestään.

Haluatko ottaa yhtä taidokkaita selfieitä kuin täydellisyyttä hipovista omakuvistaan tutut kaunottaret Paris Hilton ja Kim Kardashian? Sen lisäksi, että tietää parhaat kuvakulmansa, kannattaa ottaa tekniikka haltuun!

Testaa nämä iPhone-niksit ja täytä Instagram-tilisi entistä paremmilla selfie-kuvilla!

1. Ota oikea asento

Saat parhaimman kuvan, kun puristat kyynärpäät tiukasti kylkiäsi vasten. Saat hyvän tasapainon ja kädet pysyvät vakaina.

2. Päätä itse, mihin osaan kuvassa keskityt – ja kuinka tumma se on

Älä anna iPhonen päättää puolestasi, mihin kohtaan kuvassa kannattaa tarkentaa. Napauta sormellasi kuvaruutua siihen kohtaan, mihin toivot tarkennusta ja puhelimesi hoitaa homman! Lisäksi aurinkomerkkiä ylös tai alas vetämällä saat muokattua kuvan tummuutta.

3. Ota selfiet aina vaakatasossa...

Vieläkö nappailet selfieitä pitämällä puhelinta pystysuorassa? Kamerat, jopa iPhonen kamera, on kuitenkin suunniteltu ottamaan kuvia vaakatasossa. Ovathan silmätkin vaakatasossa ja kamera imitoi tuota näköalaa.

4. ... tai käytä edes neliötoimintoa

Saat otettua melko hyvän kuvan myös silloin, kun käytät kamerasi neliötoimintoa.

5. Muista, että filtterit ovat ystäviäsi

Älä unohda iPhonen filttereitä kuvan otettuasi! Ne saattavat rauhoittaa kuvaa, häivyttää turhia kohtia, tasoittaa sävyjä ja saada huomion kiinnittymään oikeisiin asioihin. Huomaa, että filtterin voit valita myös jo ennen kuvan ottamista oikean nurkan filtteripainikkeella!

6. Kuvaamassa videota? Ota samalla kuva!

Oletko kuvaamassa hassua videota itsestäsi ystävälle, kun huomaat, että kuvakulma on juuri oikea ja saisit napattua uuden profiilikuvan Facebookiin – jos et olisi juuri kuvaamassa videota? Eipä hätää. Voit ottaa kuvan samalla, kun kuvaat. Painat vain valkoista kuvausnappia – jonka löydät punaisen videopainikkeen alta – ja puhelin napsaisee kuvan ilman, että se häiritsee videon kuvaamista lainkaan.

7. Pidä kädet vakaina käyttämällä volyyminappeja

Älä turhaan yritä kurottautua painamaan kameranappia. Kamera räpsäisee kuvan myös, kun painat puhelimen sivusta löytyviä volyyminappeja.

8. Monta kuvaa sekunnissa

Jos käsi on epävakaa tai kuvassa liikutaan paljon, ota monta kuvaa sekunnissa painamalla kameranappia hieman pidempään pohjassa. Niiden joukosta voit valita parhaan! Tämä niksi toimii ainakin iPhone 5s - ja iPhone 6 -malleissa. VINKKI: Tee kuvasarjasta gif makeagif.com-sivustolla!

Tiesitkö? Kim Kardashian julkaisee pian kirjan selfieistä!

9. Muokkaa kuvaa

Sitä varten iPhonen muokkaustoiminnot ovat, että voit tehdä vielä hieman hienosäätöä! Voit rajata, säädellä valotusta ja värejä – sekä valita filtterin.

Sitten vain kuvaamaan!

Lähde: Diply.com

Lue myös:

    Uusimmat