Mainos

Kahdeksikon äiti, kohuttu "Octomum" ajautuu konkurssiin

Tammikuussa 2009 maailmaa kahdeksikollaan kohahduttanut Nadya Suleman, 35, ei pärjää enää 14 lapsensa kanssa taloudellisesti. Vaikka nainen aikoinaan vannoi, ettei koskaan suostuisi elämään sosiaaliavun varassa, se näyttää olevan nyt naisen ainoa vaihtoehto.

Nadyan tapauksesta erikoisen tekee se, että hän on saanut kaikki lapsensa keinohedelmöityksellä eli lasten isää ei ole tiedossa. Täten perheessä ei ole ketään toista aikuista ottamassa vastuuta lasten taloudellisesta turvasta. Nadyan suhteet tämän omiin vanhempiin ovat myös hyvin tulehtuneet.

Nadya on aiemmin ottanut vastaan sosiaaliavustuksia vain niille lapsilleen, jotka kärsivät henkisestä ja fyysisestä alikehittymisestä.

Rahaa ei enää tullutkaan kuten ennen

Nyt sosiaalitoimiston luukulle tulee kuitenkin uutta asiaa, sillä naisen ympärille kehitetty tosi-tv-idea ei ottanut tulta alleen. Nadyan tulonhankkimiskeinona onkin ollut lähinnä haastatteluiden antaminen. Nadyasta ja hänen suurperheestään on tehty myös dokumentti.

– Nadya ei pysty enää maksamaan lainanlyhennyksiä talostaan ja häntä uhkaa häätö. Hän on kuluttanut kaikki rahat jotka hän on saanut erilaisista tv-esiintymisistä. Myös rahat, jotka hänelle lahjoitettiin kun kahdeksikko syntyi, ovat täysin menneet, Nadyan ystävä paljastaa.

– Nadya luuli, että rahantulo säilyisi samanlaisena pidempään. Lastenvaate- ja -tarvikeyhtiöt eivät myöskään ole antaneet hänelle niin paljon ilmaisia tavaroita enää kuin hän kuvitteli. Nadya on yksinäinen ja masentunut, ystävä kertoo.

MTV3/Helmi

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.