Mainos

Kahdeksan hämmästyttävää kokoelmaa, katso erikoinen lista!

Toiset keräävät postimerkkejä, jotkut nukkeja tai erilaisia kortteja. Oletko koskaan kuullut ihmisestä, joka on kerännyt hammastahnatuubeja tai kiitospäivänä uunissa palaneita kalkkunoita? Lue erikoinen lista – et varmasti pety!

Blog.keepio.com listasi kahdeksan erikoisinta keräilykohdetta, joita ihmiset ovat pakkomielteisesti haalineet kokoon.

Napanöyhtä

Graham Barker aloitti keräämään napanöyhtää purkkeihin vuona 1984 eikä ole vieläkään lopettanut. Hän sanoo olevansa utelias tietämään, kuinka paljon nöyhtää ihmiselle voi kertyä.

Hampurilaiset

Kun normaalit ihmiset syövät hampurilaisensa, Len Foley keräilee niitä. Hän on säilyttänyt McDonald'sin hampurilaisia kellarissaan vuodesta 1989 lähtien. Hän on asetellut ne tarkasti omille paikoilleen pöydälle kuukauden ja vuoden mukaan.

Palanut ruoka

The Burn Food Museum haluaa juhlistaa kulinaarisia katastrofeja. Museoon voi viedä omia palaneita ruokiaan muiden iloksi.

Hammastahnatuubit

Hammaslääkäri Val Kolpakov on kerännyt hammastahnatuubeja vuodesta 2002 lähtien. Hänellä on tällä hetkellä yli 1 400 tuubia kokoelmassaan.

Banaanit

Ann Mitchell Lovell päätti aikaa sitten perustaa Washington Banana Museumin, jossa on tällä hetkellä nähtävillä yli 4 000 banaaneihin liittyvää tuotetta.

Erikoiset nimikirjoitukset

Nimikirjoitusten kerääminen ei ole erikoista, mutta Paul Schmelzer päätti viedä idean uudelle tasolle. Hän on kerännyt kymmenien vuosien ajan julkkisten nimmareita – mutta julkkikset eivät kirjoitakaan paperille omaa nimeänsä, vaan Schmelzerin nimen!

Kalajulisteet

Monella on kotona julisteita lempibändistä tai lempielokuvasta. Bob Toellen lempiasia maailmassa ovat kalat. Niinpä hän päätti alkaa keräillä kaloja esittäviä julisteita. Tällä hetkellä hänellä on kotonaan 700 julistetta eri kalalajeista.

Penikset

Sigudur Hjartarson Islannista omistaa kokoelman, jonka nimi on Icelandic Phallological Museum. Hänen kokoelmassaan on yli 300 erilaista penistä lukuisilta eri eläimiltä ympäri maailman. Kokoelmasta löytyy niin pienii hiiri kuin valtava kaskelotti.

MTV3/Helmi

Lähde: Blog.keepio.com

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.