Kadunvarteen pysäköity hulppea limusiini kummastuttaa Helsingissä – omistaja paljastaa syyn: "Se kyllä lähtee siitä, kunhan kesälomat loppuvat"

Kadunvarteen parkkeerattu, hulppea limusiini kummastuttaa Laajasalossa 0:44
Video: Kadunvarteen parkkeerattu hulppea limusiini kummastuttaa Laajasalossa.

Helsingin Laajasaloon parkkeerattu limusiini on hämmentänyt sosiaalisen median keskustelijoita. Auto on ollut tien sivussa parkissa jo pidempään, mutta auton omistaja kertoo sen odottavan teippausta.

Helsingin Laajasalontielle parkkeerattu limusiini on herättänyt kummastusta ihmisissä. Kesät ja talvet samalla paikalla seisovan auton käyttötarkoitusta on pohdittu useammassakin Helsinkiin liittyvässä Facebook-ryhmässä.

MTV Uutisten tavoittama auton omistaja tietää tilanteen, mutta kertoo auton olevan täysin luvallisesti paikallaan.

– Limusiini on rekisteröity kuorma-autoksi ja se on parkkeerattu tienvarteen kuorma-autopaikalle. 

– Auto on mainoskäyttöön tarkoitettu ja odottaa teippausta. Se kyllä lähtee siitä, kunhan kesälomat loppuvat ja teipit saadaan kylkiin, auton omistava yrittäjä toteaa.

Hänen mukaansa 11-metriselle autolle on ollut hankala löytää parkkipaikkaa. Paremman paikan haku on kuitenkin päällä, sillä parkkialue ei ole ihanteellinen yrittäjällekään.

– Eräänä päivänä siinä oli joku kaksikko ottamassa kuvia auton kanssa. Toinen heistä istui kitaran kanssa auton katolla, yrittäjä toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat