Kadonnut kissa löytyi kuuden vuoden jälkeen – perheen ilo oli surullisen lyhyt: ”Aviomieheni ei lakannut itkemästä”

4,5 vuotta sitten kadonnut Täplä-kissa löytyi 0:24
Elokuussa 2018 Saran perhe sai kauan kateissa olleen kissansa kotiin. Täplä-kissa ehti olla kadoksissa 4,5 vuotta. ​​​​​​​

Kuusi vuotta kadoksissa ollut kissa palasi takaisin perheensä luo. Se kuitenkin kuoli vain muutaman päivän sisällä kotiinpaluusta.

John ja Jude Kinlochin perheen kissa Tabs katosi kuusi vuotta sitten. Nyt vuosien jälkeen 19-vuotias kissa palasi kotiin, mutta oli huonossa kunnossa. Perhe joutuikin lopettamaan kissan muutaman päivän yhteiselon jälkeen.

Asiasta uutisoi muun muassa Fox News.

Koskettava jälleennäkeminen

Tabs löydettiin Kinlochin perheen talon viereiseltä kadulta.

– Ihan kuin se olisi odottanut meitä. Me emme voi uskoa, että Tabs selvisi kaikki nämä vuodet aivan omillaan, se oli vahvempi kuin uskoimmekaan, kertoo Jude. 

Perhe ei ensin uskonut kuulemaansa, vaan luuli kissasta kertoneen soittajan vitsailevan. Pian kuitenkin kävi ilmi, että Tabs-kissa oli oikeasti löytynyt. Koko perhe liikuttui kyyneliin. 

– Aviomieheni ei lakannut itkemästä. Hän katsoi Tabsia tabletiltaan eräs päivä. Kissan kuva on yhä hänen taustakuvanaan, hän ei koskaan vaihtanut sitä pois. Tuntui siltä, kuin hän olisi nähnyt parhaan kaverinsa uudestaan.

Kun perhe sai kissan takaisin, he veivät sen suoraan eläinlääkäriin.

– Lääkäri kertoi meille, että Tabsin oli aika siirtyä taivaaseen. Jos kissaa ei olisi löydetty sinä yönä, se olisi kuollut. Sen sijaan Tabs ehti päästä vielä kerran kotiin ja nähdä Ziggyn, meidän toisen kissamme.

– Tiedän, että tämä kuulostaa kornilta, mutta näytti siltä kuin Ziggy olisi tunnistanut ystävänsä vuosien jälkeen. Ziggy näytti Tabsille, kuinka kulhosta syötiinkään raksuja.

Lue myös:

    Uusimmat