Mainos

Kadonneiden rakkaiden jäljillä

AVAn sunnuntai-illassa on luvassa kaihoa ja kyyneliä, sekä onnea ja suuria tunteita. Koskettava Rakkaita etsimässä kertoo kaksi tarinaa menetyksestä ja jälleennäkemisestä.

Ensimmäisessä jaksossa tavataan Nicole, joka yrittää yhdistää kauan sitten särkyneen perheensä kuolemansairaan isänsä vuoksi.

Nicolen isällä Michaelilla todettiin syöpä puoli vuotta sitten, ja nyt tytär haluaa löytää velipuolensa Michael Juniorin, jonka isä jätti lapsena ja katuu sitä syvästi. Äiti ei halunnut pojan pitävän yhteyttä isäänsä, joka silti maksoi elatusmaksuja pojastaan. 30 vuoden jälkeen Michaelin tytär Nicole haluaa saattaa isänsä ja velipuolensa yhteen ennen kuin syöpä saa isästä voiton.

Toisena tarinansa jakaa Warren, joka lähtee täyttämään aidsiin menehtyneen ystävänsä viimeistä toivetta – etsimään tämän tytärtä.

Warrenin ystävä Tracy joutui aidsiin sairastuttuaan luopumaan tyttärestään Sarahista. Yhdessä Warren ja Tracy etsivät Sarahille uudet adoptiovanhemmat. Warren lupasi kuolevalle ystävälleen pysyvänsä Sarahin elämässä. Tracyn kuoltua Warren kuitenkin kadotti tytön ja haluaa nyt 23 vuoden jälkeen saada kontaktiin Sarahiin kertoakseen tälle, millainen hänen äitinsä oikein oli.

Kansainväliseen menestysformaattiin perustuva Rakkaita etsimässä (The Locator) tarjoaa katsojilleen koko tunteiden skaalan, kun elämässä eri teille kadonneet rakkaat ja läheiset saatetaan jälleen toistensa luo.

Rakkaita etsimässä AVAlla kahden jakson verran tiistaisin ja sunnuntaisin klo 20.00.

(AVA)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.