Käärme putosi niskaan taivaalta, sitten iski haukka – teksasilaisnainen sai karmeat vammat

Käärme putosi niskaan taivaalta, haukka iski seuraavaksi – teksasilaisnainen sai karmeat vammat 2:04
Teksasilaisnainen sai karut vammat erikoisessa eläinonnettomuudessa.

Teksasissa asuva Peggy Jones oli ajamassa nurmikkoa, kun haukka pudotti käärmeen hänen niskaansa. Jones kertoo jääneensä keskelle käärmeen ja linnun kamppailua. Videon kuvat hänen arvistaan voivat järkyttää.

Teksasilaisnainen sai karut vammat erikoisessa eläinonnettomuudessa. Haukka pudotti saaliinsa Peggy Jonesin niskaan ja kävi sitten tämän kimppuun, kertoo CNN.

Jones, 64, oli ajamassa nurmikkoa tonttinsa laidalla kesällä 2023, kun käärme putosi hänen päälleen taivaalta.

– Se yritti napata minua kasvoista ja löi itseään silmälaseihini. Se vain jatkoi ja jatkoi, en päässyt eroon siitä. Tuntuu, että menin jonkinlaiseen selviytymismoodiin, Jones kuvailee.

Yritin huitoa kättäni, jotta saisin käärmeen huitaistua pois, se oli kiertynyt käteni ympäri, nainen kuvasi CBS:lle.

Eikä käärmeessä vielä kaikki: Jonesin mukaan seuraavaksi haukka laskeutui hänen kimppuunsa ja kaapaisi käärmeen mukaansa. Haukka ja käärme kamppailivat Jonesin käsivarrella, ja hän sai tapauksesta karut vammat. Katso Jonesin haastattelu yllä olevalta videolta. Videon kuvat voivat järkyttää!

Tapaus jätti ahdistuksen: "Pelkään sulkea silmäni"

CBS:lle Jones kertoi, ettei ollut esimerkiksi puun läheisyydessä, joten hän olettaa haukan kantaneen käärmettä saaliinaan; nainen kertoo nähneensä ennenkin haukkoja pyydystämässä käärmeitä näin.

Linnun lennettyä pois käärme mukanaan Jones kertoo juosseensa itkien miehensä luo. Vammat hoidettiin ensiavussa, mutta tapaus jätti pelon Jonesiin; hän kertoo nukkuneensa todella huonosti ja elävänsä karmivaa tilannetta uudestaan ja uudestaan.

– Sitä yrittää nukkua eikä saa unta. Pelkään sulkea silmäni, koska jos nukahdan, tiedän, että näen painajaisia.

Lähteet: CNN, BBC, CBS

Lue myös:

    Uusimmat