Amish-kuski syöksyi vankkurit lintassa suoraan auton eteen Pennsylvaniassa – tällaiseen näkyyn ei ihan joka päivä törmää

Onnettomuudelta vältyttiin yllättävästä vaaratilanteesta huolimatta.

Yhdysvaltalaisen autoilijan kojelautakameraan tallentui vajaat pari viikkoa sitten Pennsylvanian Quarryvillessä vaaratilanne, jossa oli ainekset paljon ikävämpäänkin lopputulokseen.

Artikkelin yläpuolella olevalla videolla näkyy, kuinka pimeältä sivutieltä kurvaa päätielle hevosvankkurit. Vauhtia on paljon, ja kylki edellä kiitävät vankkurit pysyvät asfaltilla vain vaivoin. Sivuluisun lisäksi myös kipinäsuihku on vaikuttava.

Kaikeksi onneksi vankkurit oli varustettu kunnon valoilla sekä suuntavilkuilla, eikä videolla nähtävää läheltä piti -tilannetta vakavampaa vaaraa syntynyt.

Mikäli vankkurit olisivat kaartaneet tielle joko hetkeä aiemmin tai hetkeä myöhemmin, olisi jälki voinut olla pahaa, sillä toinen auto oli ohittanut risteyksen vain hetkeä aiemmin.

Auton kuljettaja kertoo jututtaneensa vankkureiden ohjastajaa tapauksen jälkeen. Ohjastajan mukaan hevonen oli säikähtänyt ja ampaissut liikkeelle ennen aikojaan.

– Onneksi kukaan ei loukkaantunut, auton kuljettaja totesi.

Lähde: KameraOne

Lue myös:

    Uusimmat