Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Kaaliminestrone sekä Marinoituja karviaisia ja vaniljakermavaahtoa

Julkaistu 02.09.2004 06:05(Päivitetty 02.09.2004 13:29)

Kaaliminestrone (4 annosta)

Kaaliminestrone

KaaliminestroneCopyright MTV Oy 2004
  • 1/4 valkokaalia
  • oliiviöljyä
  • 2 porkkanaa
  • 1 sipuli
  • pala varsiselleriä
  • ½ kukkakaali
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 100 g makaronia tai pätkittyä pastaa
  • 1,5 l kanalientä
  • suolaa ja mustapippuria

Suikaloi kaali, porkkana ja varsiselleri. Kuori ja hienonna valkosipuli ja sipuli. Paloittele kukkakaali pieniksi nupuiksi. Kuumenna kattilassa tilkka oliiviöljyä ja lisää tomaattipyree. Pyöräytä pari kertaa ja lisää kasvikset. Lisää kanaliemi ja hauduta noin 1 tunti. Lisää lopuksi pasta ja anna turvota noin 15 minuuttia. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa suolalla ja mustapippurilla.

Marinoituja karviaisia ja vaniljakermavaahtoa (4 annosta)

  • 400 g vihreitä ja /tai punaisia karviaismarjoja
  • 1 dl vettä
  • 0,5 dl sokeria
  • 1 kanelitanko tai 1 tl kanelia
  • 1 sitruunan raastettu kuori
  • 2 dl kuohukerma
  • 2 tl vaniljasokeria

Mittaa kattilaan vesi ja sokeri ja kiehauta. Lisää kanelitanko ja anna kiehua n. 5 minuuttia. Sekoita joukkoon raastettu appelsiinin kuori ja hauduta vielä hetki. Puhdista karviaiset ja halkaise ne. Lusikoi marjoja annoskulhoihin ja kaada mausteliemi päälle. Vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta se vaniljasokerilla. Viimeistele jälkiruoka lusikallisella kermavaahtoa.

Reseptit: Henri Alen/ Ruokala

Lisää aiheesta:

Yllättävä tulos: Kuluttajaliitto selvitti, keitä ovat "temuttajat"Kuinka nopeasti joulukinkku sulaa jääkaapissa?Tukehtumisriski! Nappaa nämä lelut heti pois käytöstäHelena söi yli vuoden antibiootteja ennen kuin todellinen syy lamauttavaan väsymykseen paljastuiUutissuomalainen: Esidiabetes yleistynyt voimakkaasti lapsillaViikkohoroskooppi
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 14:06
    Verkkokauppa

    Yllättävä tulos: Kuluttajaliitto selvitti, keitä ovat "temuttajat"

  • 11:32
    Jouluruoka

    Kuinka nopeasti joulukinkku sulaa jääkaapissa?

  • 10:01
    Takaisinvedot

    Tukehtumisriski! Nappaa nämä lelut heti pois käytöstä

  • 06:39
    Väsymys

    Helena söi yli vuoden antibiootteja ennen kuin todellinen syy lamauttavaan väsymykseen paljastui

  • 05:42
    Diabetes

    Uutissuomalainen: Esidiabetes yleistynyt voimakkaasti lapsilla