Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Kaaliminestrone sekä Marinoituja karviaisia ja vaniljakermavaahtoa

Julkaistu 02.09.2004 06:05(Päivitetty 02.09.2004 13:29)

Kaaliminestrone (4 annosta)

Kaaliminestrone

KaaliminestroneCopyright MTV Oy 2004
  • 1/4 valkokaalia
  • oliiviöljyä
  • 2 porkkanaa
  • 1 sipuli
  • pala varsiselleriä
  • ½ kukkakaali
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 100 g makaronia tai pätkittyä pastaa
  • 1,5 l kanalientä
  • suolaa ja mustapippuria

Suikaloi kaali, porkkana ja varsiselleri. Kuori ja hienonna valkosipuli ja sipuli. Paloittele kukkakaali pieniksi nupuiksi. Kuumenna kattilassa tilkka oliiviöljyä ja lisää tomaattipyree. Pyöräytä pari kertaa ja lisää kasvikset. Lisää kanaliemi ja hauduta noin 1 tunti. Lisää lopuksi pasta ja anna turvota noin 15 minuuttia. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa suolalla ja mustapippurilla.

Marinoituja karviaisia ja vaniljakermavaahtoa (4 annosta)

  • 400 g vihreitä ja /tai punaisia karviaismarjoja
  • 1 dl vettä
  • 0,5 dl sokeria
  • 1 kanelitanko tai 1 tl kanelia
  • 1 sitruunan raastettu kuori
  • 2 dl kuohukerma
  • 2 tl vaniljasokeria

Mittaa kattilaan vesi ja sokeri ja kiehauta. Lisää kanelitanko ja anna kiehua n. 5 minuuttia. Sekoita joukkoon raastettu appelsiinin kuori ja hauduta vielä hetki. Puhdista karviaiset ja halkaise ne. Lusikoi marjoja annoskulhoihin ja kaada mausteliemi päälle. Vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta se vaniljasokerilla. Viimeistele jälkiruoka lusikallisella kermavaahtoa.

Reseptit: Henri Alen/ Ruokala

Lisää aiheesta:

Marika Kojo ajoi kolarin ja sai syöpädiagnoosin samana päivänä: "Elän kuoleman rajapinnoilla"Aavemetsästäjä Mika Nikkilä kohtaa selittämättömän: "En usko – minä tiedän"30-vuotiaan naisen oireet viittasivat raskauteen – taustalla olikin vakava sairausAamujuontajalta täystyrmäys oudolle uutuusjäätelölleMurehditko liikaa? Harri Gustafsberg neuvoo, kuinka huoliajattelun kierteestä voi vapautuaVuoden nimiksi valittiin Telepaatti, Juristiliitto ja Bara Bada Bastu
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 06:45
    Asian ytimessä.doc

    Marika Kojo ajoi kolarin ja sai syöpädiagnoosin samana päivänä: "Elän kuoleman rajapinnoilla"

  • Eilen20:25
    Halloween

    Aavemetsästäjä Mika Nikkilä kohtaa selittämättömän: "En usko – minä tiedän"

  • Eilen20:15
    Syöpä

    30-vuotiaan naisen oireet viittasivat raskauteen – taustalla olikin vakava sairaus

  • Eilen17:47
    Ruoka

    Aamujuontajalta täystyrmäys oudolle uutuusjäätelölle

  • Eilen16:01
    Stressi

    Murehditko liikaa? Harri Gustafsberg neuvoo, kuinka huoliajattelun kierteestä voi vapautua