Kaali-possupata

4:lle

  • 400 g kasleria
  • 50 g pekonia
  • 500 g valkokaalia
  • 3 valkosipulia
  • 2 porkkanaa
  • 1 rkl inkivääriä raastettuna
  • 100 g sieniä (siitakkeita, suppilovahveroita tai muita metsäsieniä)
  • 1 rkl soijaa
  • 2 rkl siirappia
  • pippuria
  • ripaus meiramia
  • 5 dl lihalientä
  • 1. Leikkaa kasleri ja pekoni suikaleiksi. Suikaloi kaali. Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat. Puhdista ja paloittele sienet.
  • 2. Laita pekonit pataan ja kuumenna pataa, sekoittele koko ajan. Lisää kaslerinpalat pekonin joukkoon ja ruskista palat.
  • 3. Lisää pataan kaali, sipulit, porkkana, inkivääri ja sienet. Kuullota kasviksia padassa muutama minuutti. Mausta soijalla, siirapilla, pippurilla ja ripauksella meiramia. Kaada päälle lihaliemi. Hauduta pataa pannulla tai uunissa noin 45 minuuttia.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja