Kaakkois-Suomen poliisi tutkii Helvetin enkeleiden toimintaa – MC Carelian presidentti vangittu

MTV Uutisten tietojen mukaan Helvetin enkeleiden Lappeenrannassa toimivan alaosaston MC Carelian presidentti on vangittu epäiltynä törkeästä pahoinpitelystä. Myös toinen kerhoon liittyvä henkilö on vangittu epäiltynä samasta rikoksesta.

Etelä-Karjalan käräjäoikeus vangitsi miehet viime perjantaina.

Juttua tutkii Kaakkois-Suomen poliisi. Poliisi vaati vangittavaksi myös kolmatta henkilöä, mutta hänet käräjäoikeus vapautti.

Epäilty törkeä pahoinpitely on tapahtunut Imatralla toukokuun 4. päivä.

Poliisi on tapauksesta vielä vaitonainen. MTV Uutisten tietojen mukaan poliisi tutkii, liittyykö väkivallanteon motiivi mahdollisesti velkasuhteisiin tai sisäisiin erimielisyyksiin, kuten jengistä eroamiseen.   

MC Carelia on saanut Helvetin enkeleiden täysjäsenyyden vuonna 2001.

Aiemmin KRP ennakoi Helvetin enkeleiden ja toisen kansainvälisen moottoripyöräkerhon Outlawsin välille jännitteitä tai yhteydenottoja, mutta niistä ei tämänhetkisen tiedon mukaan tässä tuoreessa jutussa ole kysymys.

Lappeenrantalainen Fifteen MC -moottoripyöräkerho sai viime vuonna jäsenyyden Outlaws-liivijengissä.

Outlaws unnetaan Helvetin enkelien verivihollisena. Kun Outlaws on laajentunut uusiin maihin, joissa Helvetin enkelit ovat jo toimineet, seurauksena on ollut väkivaltaisia yhteenottoja.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja