Pitkän linjan tv-kokki aloitti aikanaan Huomenta Suomi -ohjelman kokkina. Monet muistavat Jyrkin myös mainion Kaikilla mausteilla -ohjelman vetäjänä. Hän on kirjoittanut kolme ruokakirjaa ja avasi vuonna 2001 helmikuussa Helsingissä suuren suosion saaneen ravintolansa VIAn. Vuonna 2003 Via-ravintola avattiin myös Turussa. Jyrkin tapaa ruudusta nyt myös aamuisin sillä Jyrki kokkaa MTV3:n Ruokala-ohjelmassa. Paitsi kauhan varressa pärjää "pikkukokki" myös mailanvarressa, sillä hän pelaa jääkiekkoa Pietarinkadun Oilersissa.
Jyrki Sukula, s. 1965

Julkaistu 20.01.2004 16:25(Päivitetty 13.04.2004 17:06)
Lisää aiheesta:
Wolt sai satikutia sopimusehdoistaan ja muutti ne – nyt KKV selvittää seurauksiaOstitko tämän tuotteen Kärkkäiseltä? Poista heti käytöstä!Jyrkin auto rysähti metsätiellä "näkymättömään" esteeseen – voiko tämä olla laillista?Katariinan "salainen vinkki" Maisemakahvilan raparperipiirakkaan – tulee entistäkin parempaa!Somesta tuttu eläinlääkäri kertoo lemmikkien lopettamisen vaikeudesta: "Ei saa muuttua sellaiseksi, että ei tunnu miltään"Kuunteletko MM-lätkää autossa? Ei ehkä kannattaisi