Mainos

Jyrki Järvilehdon vaimo oikeudessa: Suuhuni on laitettu sanoja

Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudessa kuultiin tänään todistajana rikoksesta syytetyn Jyrki Järvilehdon vaimoa, joka kiisti epäilleensä miestään valehtelijaksi heti turman jälkeen.

- En missään nimessä. En ole todennut siinä tilanteessa, enkä sen vuoden aikana, mitä olemme olleet ystäviä turman jälkeen.

Eilen kuullun uhrin avovaimon mukaan Satu Järvilehto olisi sanonut miehestään heti turman jälkeen kommentin "Nyt se paska valehtelee".

- Täydellisesti kiistän, että olisin ikinä sanonut noin. Sen takia olen tässä, että suuhuni on laitettu sanoja, joita en ole sanonut koskaan.

Satu Järvilehto totesi keskustelleensa miehensä kanssa puhelimitse turmayön aamuna vasta hetkeä ennen, kun tätä oltiin kuljettamassa leikkaussaliin Töölön sairaalassa Helsingissä. Eilisen tiedon mukaan keskustelu olisi tapahtunut aamuyön tunteina.

- Kysyin vaan, mitä tapahtui. Jyrki sanoi, että "Satu mä heräsin sieltä kylmästä vedestä ja meinasin hukkua. [Ystävä] lähti ajamaan venettä. Seuraavan kerran mä heräsin vedestä, enkä mä tiedä, mitä tapahtui".

Satu Järvilehto halusi vielä täsmentää oikeudelle, ettei kysynyt itse mieheltään, kumpi ajoi venettä.

- Myös [edesmenneen ystävän avovaimo] piti sitä itsestään selvänä, koska [ystävä] aina ajoi.

Järvilehto kiisti väitetyn kommenttinsa jo eilen MTV3 Uutisille.

Jutun käsittely jatkuu tänään todistajien kuulemisella Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudessa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.