Jyrätyn SM-liigalupauksen äiti päivitti törkytaklauksen seurauksia sairaalasta: "Muistia ei ole – kausi jäi tähän ja yo-kirjoitukset on nyt unohdettu"

Porin Ässien Otto Kivenmäki koki kovia jääkiekon SM-liigakierroksella lauantaina. 19-vuotiaan Kivenmäen äiti Riina Kivenmäki on kommentoinut poikansa tilaa sosiaalisessa mediassa.  

Lukko-ottelun tuoksinassa Kivenmäki sai vierasjoukkueen puolustajalta David Nemecekilta kovan taklauksen, minkä seurauksena Ässät-hyökkääjän kypärä irtosi ja hänen takaraivonsa osui jäähän. Jäässä maanneen Kivenmäen ympärille muodostui verilammikko.

Nemecek sai taklauksesta 5+20 minuutin rangaistuksen. 

Riina Kivenmäen mukaan Otto voi "tapahtuneeseen nähden kohtalaisen hyvin".

– Hän on osastoseurannassa ja nauraakin jo. Muistia ei kuitenkaan tällä hetkellä ole, ja päässä on iso vekki. Huominen kertoo enemmän. Tulevaisuus loput, Riina Kivenmäki päivitti Facebookiin puolenyön aikoihin.

– Kausi (ja pahimmillaan koko ura jääkiekkoilijana) joka tapauksessa jäi nyt tähän, ja kohta alkavat yo-kirjoitukset on nyt unohdettu, Otto Kivenmäen äiti jatkaa. 

– Iso kiitos Ässien joukkuelääkärille esimerkillisestä toiminnasta jäällä, pukukopissa ja sen jälkeen, sekä kaikille niille, jotka ymmärtävät, ettei kyse ole yhden nuoren pelimiehen urasta, vaan pahimmillaan yhden rakastetun perheenjäsenen ja ystävilleen tärkeän nuoren miehen ihan koko elämästä.

Lukko voitti ottelun 7-1. 

Kivenmäki on tehnyt tällä kaudella 53 ottelussa tehot 5+16=21. 

Lue myös:

    Uusimmat