Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Juustorullat

Myllyn Paras
Julkaistu 02.01.2014 08:53

Pakastimessa olevat voitaikina- ja torttutaikinalevyt voi hyödyntää vaikkapa näin! Tee maukkaita juustorullia ja koristele unikon- tai seesaminsiemenillä.

Noin 30 kpl:

1 pkt Myllyn Paras Torttutaikinaa (500 g) tai Lehtitaikinaa (500 g)

1 muna

Mustaleima Emmental -juustoraastetta

3 rkl oreganoa

3 rkl basilikaa

n. 1 tl suolaa

unikon- tai seesaminsiemeniä

Sulata taikinalevyt. Mikäli käytät torttutaikinaa, voit kaulia levyjä hieman ohuemmiksi (pidemmiksi) ensin. Voitele levyt munalla. Ripottele pinnalle juustoraastetta, yrttimausteita sekä suolaa. Kierrä levyt rullalle kääretortun tapaan. Nipistä sauma kiinni kostutetuin käsin alaspäin.

Leikkaa rullat terävällä veitsellä 5 – 6 palaan ja aseta ne kumolleen uunipellille leivinpaperin päälle. Voitele munalla ja ripottele pinnalle siemeniä. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla kauniin ruskeiksi, 10–15 min kierteen paksuudesta riippuen.

Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Lisää aiheesta:

Tarte FlambeeNyhtökaura-joulutortutPikkusuolaiset hyrrätTuliset salamivoisarvetMantelipuustitKantarellisarvet
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 19:16
    Sauna

    Käykö saunominen urheilusta? "Samanlaisia vaikutuksia"

  • 17:48
    Takaisinvedot

    Onko lapsellasi tällaisia aterinsettejä? Vedetty myynnistä

  • 16:45
    Ruoka

    Yksi suomalainen ruoka jakaa totaalisesti turistien mielipiteet: "En voi syödä"

  • 15:05
    Painonhallinta

    Kysely paljastaa: Suomalaiset kokevat painoon liittyvää epäasiallista kohtelua

  • 12:58
    Ruoka

    Tomaattikohu kiehahti yli: Kiina hukkuu nyt omaan pyreeseensä