Mainos

Juusosta, 25, uusia havaintoja katoamisyöltä – tyttöystävä vapaaehtoisten avusta: "Olen niin kiitollinen, että sanat eivät riitä"

Perjantain ja lauantain välisenä yönä Turun keskustassa kadonnutta Juuso Salervoa on etsitty alkuviikosta vapaaehtoisvoimin. Hänen löytämisekseen perustettuun Facebook-tapahtumaan on ilmoittautunut satoja ihmisiä. Häntä ei ole kuitenkaan löydetty.

Salervon liikkeistä saadut tiedot ovat kuitenkin tarkentuneet. Viimeinen varma havainto hänestä on Puutarhakadun K-market Portsan valvontakamerasta, jonka kuvassa hän näkyy kävelemässä kello 4.15. Juuson ystävän myös tiedetään soittaneen hänelle kello 04.10.

Hän sanoi tuolloin olleensa matkalla tyttöystävänsä luo Port Arthurin kaupunginosaan Turun keskustan kupeessa ja sanoi puhelussa olevansa jo lähellä määränpäätään. Tämän jälkeen hänen liikkeistään ei ole varmaa tietoa. Tätä ennen hänestä oli näköhavainto Aurakadulta noin kello 4, jolloin hän oli lähtenyt kävellen kohti Turun taidemuseota.

Etsitty vapaaehtoisvoimin

Vapaaehtoiset ovat tutkineet Port Arthurin aluetta useaan otteeseen ja etsivät nyt muilta alueilta, muun muassa Aurajoen rannoilta. Vapaaehtoisetsintöjä on tehty myös tänään.

Salervon tyttöystävä Katariina Tuominen kertoo, että Salervon asunto Turun Majakkarannassa sekä kellarit ja häkkivarastot on tutkittu. Salervon ystävät ovat tarkastaneet myös ruotsinlaivojen tiedot. Salervon passi löytyi hänen kotoaan.

Tuominen kertoo, että vapaaehtoisten löytämät ja Facebookissa jaetuissa kuvissa näkyvät musta pipo, aurinkolasit ja reppu eivät kuulu Salervolle.

Tuominen kiittää lämpimästi vapaaehtoisten antamasta avusta.

– Olen siitä niin kiitollinen, että sanat eivät riitä. On tosi paljon ihmisiä, jotka haluavat vapaaehtoisesti auttaa, Tuominen sanoo.

Poliisi pyytää edelleen yleisöhavaintoja Salervon liikkeistä.

Salervolla oli kadotessaan yllään sininen farkkutakki valkoisella karvakauluksella, harmaa pipo, mustat farkut ja harmaat kengät, joissa kirkkaan vihreät nauhat. Hänellä on kokoparta.

Vihjeet voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen vihje.turku.lounais-suomi@poliisi.fi.


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.