Juuri kaupasta haetusta Teslasta tuli avoauto, kun sen lasikatto repeytyi kokonaan irti moottoritiellä – katso hämmentävä video

Tesla esitteli Model Y:n 35:55
Tältä näyttää maaliskuussa 2019 esitelty Tesla Model Y. Autoa ei vielä myydä Suomessa.

Ongelmat maalipinnan kanssa sekä satunnaiset huolimattomuudet yleisessä viimeistelyssä ovat tietysti ikävä juttu upouudessa autossa, mutta moottoritiellä irtoava katto on suorastaan hengenvaarallinen moka.

Nathaniel Galicia Chien istui viikonloppuna perheensä tuliterän Tesla Model Y:n kyydissä, kun jotain kummaa tapahtui. Yhtäkkiä alkoi nimittäin kuulua kovaa tuulensuhinaa.

– Ajattelin, että ikkuna oli auki, mutta puolta minuuttia myöhemmin koko lasinen katto lähti tuulen mukaan, Chien kertoo yhdysvaltalaiselle The Verge -julkaisulle.

Teslan laatuongelmista on revitty otsikoita jo vuosia, mutta kyseessä on tiettävästi ensimmäinen kerta, kun auton katto on irronnut kesken ajon.

"Helppo naureskella"

Erikoisesta tilanteesta hämmästynyt perhe ilmoitti moottoritielle jääneestä katosta hätäkeskukseen. He ajoivat  välittömästi takaisin Tesla-liikkeeseen, josta olivat hakeneet autonsa vain muutamaa tuntia aiemmin.

Chienin mukaan Teslan työntekijät kertoivat heille, että kyseessä oli todennäköisesti viallinen tiiviste tai sitten tiiviste oli unohtunut kokonaan.

Teslan väki otti auton välittömästi huollettavakseen ja tarjosi perheelle ilmaista sijaisautoa korjauksen ajaksi, mutta saivat kieltävän vastauksen. Chien totesi Vergelle, että he aikovat vaihtaa toiseen merkkiin.

– Onneksi kukaan ei kuitenkaan ilmeisesti loukkaantunut. Asialle on helppo naureskella jälkikäteen, mutta kyseessä on vakava ongelma, jos näin tapahtuu uudestaan.

Chien julkaisi alla olevan videon Twitter-tilillään eilen maanantaina.

– Hei, Elon Musk, mikset kertonut meille, että Tesla myy nyt myös avoautoja? Tuliterän Model Y:mme katto irtosi moottoritiellä, Chien sanaili.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Tesla ei kommentoinut tapausta yhdysvaltalaisjulkaisulle.

Lue myös:

    Uusimmat