Jutta Larm joutuu leikkaukseen – lonkkiin asennetaan tekonivelet: "Olen valmis luopumaan kolotuksesta"

1:05
Näin Jutta ja Juha Larmin rakkaustarina sai alkunsa: "Intuitioni sanoo, että meidän pitää tavata"

Jutta Larmin lonkkiin asennetaan tekonivelet.

Hyvinvointivalmentaja Jutta Larm kertoo Facebookissa menevänsä lonkkaleikkaukseen. Operaatiossa vaihdetaan Larmin molemmat lonkkanivelet. 

– Heippa sitten vanhat kuluneet lonkat! Palvelitte hienot 49 vuotta. Ensimmäiset vuosikymmenet pärjäsimme hienosti yhdessä, mutta viimeisten vuosien aikana aloitte väsymään, Larm kirjoittaa julkaisussaan keskiviikkona 30. marraskuuta.

– Kiitän yhteisistä vuosistamme. Olen valmis luopumaan kolotuksesta, kivusta ja lantionalueen jatkuvasta jumista. Pakara ja nivuskipu, heippa vaan!

Kipeät lonkat ovat olleet Larmille haaste erityisesti pitkillä automatkoilla. Lisäksi sukkien pukeminen on ollut niin sanotusti työmaa.

– Aamuinen jäykkyys ja töpöttely saa myöskin jäädä taakseen. Ja miten ihanaa onkaan päästä liikkumaan monipuolisesti. Voi miten täydelliset uudet lonkat saankaan! 

Larmin operaatio toteutetaan Helsingin poliklinikalla. Samalla hän kertoo jäävänsä ensimmäistä kertaa elämässään pidemmälle sairaslomalle. 

– Tiedän olevani hyvissä käsissä. Aamulla aloitetaan hommat! P.s. yhteisesti ystävilleni, kukaan ei saa loukkaantua jos en hetkeen vastaile viesteihin. Aion ottaa ihan omaa aikaa. Vastailen sitten kun siltä tuntuu. Olette rakkaita, hän päättää tekstinsä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja