Näin Jutta ja Juha Larmin rakkaustarina sai alkunsa: "Intuitioni sanoo, että meidän pitää tavata"

Näin Jutta ja Juha Larmin rakkaustarina alkoi 1:05
Juha ja Jutta Larm kertovat videolla, millaisesta viestistä heidän suhteensa alkoi.

Vuoroin vieraissa, Maria Veitola -ohjelman tiistain jaksossa Juha ja Jutta Larm kertovat, miten heidän rakkaustarina sai alkunsa. 

Vuoroin vieraissa, Maria Veitola -ohjelman tiistain jaksossa Jutta ja  Juha Larm saapuvat Pirkkalasta Maria Veitolan luo kylään. Kyläilyn aikana muistellaan vanhaa fitness-Juttaa ja pohditaan mikä elämässä oikeasti on tärkeää. Juha ja Jutta Larm paljastavat myös, miten heidän rakkaustarina sai alkunsa. 

– Silloin, kun olin sinkku, minusta tuntui, että kukaan mies ei lähesty minua. Silloin ei ollut mitään Tindereitä tai muita, eikä se olisi ollut varmaan yhtään minun juttukaan. Sitten aloin miettimään, että olisikohan julkisuudessa sitten jotain hyvää mieskandidaattia, Jutta muistelee.

Juha Larm oli tullut tunnetuksi Nelosen Bachelor-ohjelman haluttuna poikamiehenä. Jutta ei ollut katsonut ohjelmaa, mutta jokin hänen sisällään sanoi, että hänen on otettava yhteyttä Juhaan. 

– Laitoin Juhalle viestiä, että nyt minun intuitioni sanoo, että meidän pitää tavata, Jutta muistelee. 

– Sittenhän meitä on kaksi, jotka luottavat intuitioon, Juha Larm vastasi viestiin. 

Juhasta ja Jutasta tuli hyvät ystävät. Romantiikkaa heidän välillään ei ollut ennen kuin yhtenä päivänä Jutta päätti ottaa suhteessa askeleen eteenpäin. 

– Sanoin Juhalle, että nyt hei sellainen juttu, että ollaanko me yhdessä vai ei, Jutta muistelee. 

Jaksossa ikätoverit Jutta ja Maria juttelevat myös vanhenemisesta ja Jutan bisnesvainusta. Maria saa vihdoin myös tutustua Juhaan. Ruokapöydässä pariskunta avaa myös heidän ajatuksiaan kaksoisliekistä ja tantrasta.

Vuoroin vieraissa, Maria Veitola tiistaisin ja torstaisin MTV Katsomossa!

Lue myös:

    Uusimmat