Jussi69 muistelee somessa edesmennyttä Alexi Laihoa: "Olen musertunut"

0:55
Children of Bodomin perustajajäsen Alexi Laiho on kuollut 41-vuotiaana

The 69 Eyes -yhtyeestä tuttu Jussi69 muistelee somessa kitaristi Alexi Laihoa.

Kitaristi Alexi Laiho menehtyi viime viikolla kodissaan Helsingissä. Asiasta tiedotettiin tänään ja moni Laihon kollega on muistellut edesmennyttä muusikkoa somessa.

Myös miehen kanssa The Local Band -superkokoonpanossa vaikuttanut Jussi69 oli surunmurtama sosiaalisessa mediassa. Hän jakoi seuraajilleen mustavalkoisen kuvan hänestä halaamassa Laihoa.

– Olen musertunut ja tätä kipua ei pysty laittamaan sanoiksi. Kaipaan sinua ja rakastan sinua niin paljon veljeni.  Syvimmät ja vilpittömimmät surunvalittelut Alexin perheelle ja rakkaille. Lepää rauhassa ystäväni, mies kirjoittaa englanniksi. 

Laihon ja rumpali Jaska Raatikaisen perustama Children of Bodom aloitti uransa vuonna 1993, ja yhtye oli yksi Suomen kansainvälisesti menestyneimmistä metalliyhtyeistä aina vuoden 2019 lopulla nähtyyn jäähyväiskonserttiin saakka. Viime vuonna Alexi Laiho muodosti ympärilleen Bodom After Midnight -kokoonpanon.

Children of Bodomin ja The Local Bandin lisäksi Laiho vaikutti muun muassa Warmenin, Sinergyn sekä Kylähullut-yhtyeen riveissä. Laiho oli kärsinyt pitkäaikaisista terveysongelmista viime vuosien aikana.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja