Jussi Rainio valmistautuu spektaakkelimaiseen esitykseen – tanssijoilta jäätävä reaktio: "Sanokaas, onko tässä mitään toivoa"

Jussi Rainio valmistautuu esittämään Kaunotar ja hirviö -elokuvan klassikkokappaleen sunnuntaina Tähdet, tähdet -ohjelman semifinaalissa. 

Tähdet, tähdet -ohjelma on antanut tähtiartisteille mahdollisuuden paljastaa itsestään täysin uusia puolia erilaisten teemojen kautta, ja pian kilpailu lähestyy jo loppuaan. Kolme tähtiartistia on raivannut tiensä semifinaaliin, jonka teemana on showtime. 

Jussi Rainio julkaisi Instagram-tilillään keskiviikkona 27. maaliskuuta videon, jossa hän kertoi pikaisia kuulumisiaan tanssiharjoitusten keskeltä. Tulevana sunnuntaina Rainio aikoo esittää Kaunotar ja hirviö -elokuvasta tutun Vieraamme-kappaleen. 

– Noniin, ensimmäiset tanssitreenit on takana ja porukat sanokaas, onko tässä mitään toivoa? Rainio kysyy taustallaan olevilta tanssijoilta. 

Sanaakaan sanomatta ja kiusaantuneen näköisinä tanssijat poistuvat Rainion takaa yksi kerrallaan, jättäen artistin hämmentyneen näköisenä pälyilemään ympärilleen. 

Tähdet, tähdet sunnuntaisin MTV3-kanavalla klo 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat