Jussi Ahde avoimena huumehuuruisesta menneisyydestään: "Ihan aidosti halusin kuolla"

Aikoinaan julkisuudessa huumehuuruisen menneisyytensä vuoksi ollut Jussi Ahde vieraili Enbuske, Veitola & Salminen show'ssa kertomassa kuulumisiaan.

Jussi Ahde kertoi ohjelmassa tehneensä täyskäännöksen elämässään, ja valtavirrasta poikkeavista näkemyksistään tunnettu mies asettuu ehdolle muun muassa presidentinvaaleihin. Aiemmin Ahde on kertonut avoimesti seksuaalisuudestaan sekä huumeiden ja lääkkeiden käytöstä.

– Tulin sellaiseen pisteeseen elämässäni, että ihan aidosti halusin kuolla. Sitten kun ihminen on sellaisessa pisteessä, niin sitten sinulla on vaihtoehto joko toteuttaa se tai aidosti muuttaa itsensä, Ahde kertoi lähetyksessä.

– Yritin hirveän pitkään muuttaa ympäristöäni ja ihmisiä ympärilläni ja yritin manipuloida ihmisiä, että olisin tuntenut oloni hyväksi, mutta ei se ikinä poista sitä pahaa oloa, hän jatkoi.

Mies kertoo tehneensä ison työn itsensä kanssa saavuttaakseen paremman voinnin ja työ on tuottanut tulosta. 

– Lopputuloksena mun kokemuksen mukaan on totaalinen onnellisuus ja rauha, Ahde totesi.

Katso haastattelu kokonaisuudessaan videolta! Videolla lisäksi Tuomas Enbusken ja MV-lehdestä tunnetun Ilja Janitskinin Skype-keskustelu. Enbuske kysyy myös Ahteelta mielipidettä Janitskinista, jonka Ahde tuntee vuosien takaa.

Lue myös:

    Uusimmat