Juontajapari sai perheenlisäystä – Elina Kottonen julkaisi suloisen kuvan: "Näin suuri onni ei ihmisen sydämeen meinaa mahtua"

Elina ja Lauri Kottonen ovat saaneet perheenlisäystä.  

Viiden jälkeen -ohjelman juontaja Lauri Kottonen ja Big Brother -ohjelmasta tuttu juontaja Elina Kottonen ilmoittivat tammikuussa odottavansa toista lastaan. Elina paljastaa tuoreessa Instagram-julkaisussaan perheensä toivottaneen tervetulleeksi pienen pojan.

– Näin suuri onni ei ihmisen sydämeen meinaa mahtua, se läikähtelee yli. Isi ja isosisko tulivat hakemaan poikaa kotiin. Maanantaina, laskettuna aikanaan hän syntyi. Saimme Espoon sairaalan viisaan ja lempeän henkilökunnan ansiosta hienon synnytyskokemuksen ja toivuimme siellä pari päivää kuin luksushotellissa. Kotona tätä onnenhuumaa, vauvantuoksua ja rakkauden määrää ei voita mikään, hän kirjoittaa julkaisemansa kuvan yhteydessä. 

Juontajan julkaisemassa kuvassa onnellinen isosisko tervehtii Elinan sylissä olevaa pienokaista. 

Elina julkaisi huhtikuun alussa päivityksen etenevästä raskaudestaan. 

– Syksyn töissä hän oli mukana salamatkustajana, alkuvuoden kuvauksissa jo muidenkin havaittavissa ja nyt kevään kotistudiolla tuntuvasti melskaava ihana pieni työkaveri, hän kirjoitti.

Elina juonsi syksyllä Big Brother -ohjelmaa, jolloin hänen raskaudestaan ei ollut vielä tietoa koko kansan keskuudessa. 

Kottosten esikoislapsi syntyi neljä vuotta sitten kesäkuussa


Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja