Juniorin kesässä bongataan JunioriBeetle-autoa

Juniorin kesän kisassa kurvailee Riemukupla-elokuvista muistuttava JunioriBeetle! JunioriBeetle kurvailee ympäri kesäistä Suomea, ja vihreän auton bonganneet voivat osallistua kilpailuun!

Pidä silmät auki JunioriBeetlen varalta! Juniorin kesäkisassa bongataan JunioriBeetleksi ristittyä autoa. Jos auton näkee jossain päin Suomea, kesäkisaan voi osallistua ottamalla kuvan itsestään ja autosta, ja lähettämällä sen sitten Juniori.fin Junnun linssi -sivulle. Myös kuva pelkästä JunioriBeetlestä käy.

Kaikkien kuvan lähettäneiden kesken arvotaan joka viikko Juniorin ohjelmiin liittyviä tuotepalkintoja. Kisaan lähetettyjä kuvia myös julkaistaan kesän aikana Juniori.fi:n Junnun linssissä.

JunioriBeetle kurvailee Porvoon ja Varkauden välillä 11.6, Varkaudessa 11. - 13.6. ja Varkauden ja Kouvolan välillä 14.6.

Kuplan historia

Riemukupla- elokuvista tuttu kuplavolkkari juhlii tänä vuonna 60-vuotiasta historiaansa Suomessa.

Kuplavolkkarin historia Suomessa alkoi vuonna 1950. Ensimmäisissä Suomeen tuoduissa Kupla-autoissa huippunopeus oli 100 kilometriä tunnissa, ja yhdellä tankillisella ajoi n. 500 kilometrin matkan. 1960-luvulla, autotuonnin vapauduttua, autot yleistyivät ja Kuplan myyntiluvut nousivat voimakkaasti.

Kuplan valmistus jatkui Saksassa vuoteen 1978 asti ja sitä jatkettiin Brasiliassa ja Meksikossa vuoteen 2003 saakka. 1990-luvun loppupuolella lanseerattiin New Beetle-auto, joka on kompakti ja perinteitä vaaliva versio kuplavolkkarista.

MTV3/Helmi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja