Juna karkaamassa jo alkumetreillä: SM-liigaseura ottaa pahasti lukua – saldo edelleen silkka nolla

1:01
TPS:n Austin Ortega karkasi Jukurien puolustukselta – näin syntyi yhdysvaltalaishyökkääjän ottelun toinen maali.

Mikkelin Jukurien rämpiminen jääkiekon SM-liigassa jatkuu. Neljän ottelun jälkeen kasassa on nolla pistettä, kun tuoreimpana TPS päihitti Jukurit vieraissa 4–1.

Sarjan pienimmällä pelaajabudjetilla operoivan Jukurien ei odotettu taistelevan pudotuspelipaikoista, mutta juna uhkaa karata jo hyvissä ajoin. Kaikki neljä ensimmäistä otteluaan hävinneen mikkeliläisseuran heikot peliesitykset eivät ole antaneet toiveita siitä, että luvassa olisi lähiaikoinakaan montaa pistettä.

Jukurit on ollut otteluissa pääsääntöisesti hälyttävän vähän kiekossa, ja puolustuspäässä sille on sattunut usein pahoja merkkaus- ja sijoittumisvirheitä.

Eilen Jukurit kärsi Tampereella Ilvestä vastaan 1–5-tappion ja tänään seuran tappiokulku jatkui odotetusti, kun TPS haki Mikkelistä pisteet 4–1-lukemin matkaan. TPS:n riveistä Austin Ortega maalasi kahdesti ja Lauri Korpikoski sekä Evan Weinger osuivat kerran mieheen, kun taas Jukurien ainokaisen iski päätöserässä Jakub Galvas.

TPS:llä on nyt neljästä ottelusta kolme voittoa ja yksi tappio.

Jukurien tavoin HPK on hävinnyt kaikki neljä otteluaan, mutta sillä on yksi piste, kun se taipui keskiviikkona Ässille vasta voittomaalikilpailussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja