Julkkisten seksivinkit: Näin nainen nauttii

Tähdet kertovat, minkälaista on unelmien seksi. Näillä vinkeillä tunnelma kuumenee hetkessä.

Nämä julkkikset tietävät, mistä koostuu kuuma seksi, thefrisky.com uutisoi. Tähtien seksivinkeillä tie hekumaan on taattu.

Laulaja John Mayer kehottaa ihmisiä avaamaan suunsa sängyssä.

– Teet jonkun hyvin onnelliseksi, kunhan vain muistat puhua tuhmia seksin aikana, Mayer sanoo.

Näyttelijä ja laulaja Taylor Momsen muistuttaa, että seksistä voi nauttia ilman kumppaniakin.

– Mainostan masturbaatiota. Älä mene sänkyyn kenen kanssa tahansa. Kundit tekevät niin, mutta eivät tytöt. Voit opetella tuntemaan vartalosi, itsesi ja sen, mikä tuntuu sinusta hyvältä. Harrastaakseen seksiä ei tarvitse antautua toiselle. Seksin ei pidä olla mitään, mitä pitää pelätä, se on osa ihmisluontoa. Sen ei tulisi olla häpeällistä - etenkään tytöille ja nuorille tytöille.

Weeds-ohjelman tähti Mary Louise Parker muistuttaa, että tunnelmamusiikki kannattaa valita oikein. Näyttelijä kehottaa välttämään liian erikoista musiikkia.

– Älä kuuntele mitään ääniraitaa, missä vedenalaiset oliot ääntelevät yrittäessään löytää kotiinsa, Parker varoittaa.

Katy Perryn mies Russel Brand kehottaa kaikkia heteromiehiä välttämään kimppakivaa, jossa on kaksi miestä ja yksi nainen.

– Saat vähemmän kuin saisit kaksin naisen kanssa, Brand sanoo.

Cameron Diaz paljastaa, että teeskenteleminen voi pilata eroottisen tunnelman.

– Seksikkyys on hetkessä olemista, tarkoittipa se sitä, että olet häveliäs tai innokas. Teeskenteleminen on aina typerää, eikä ikinä tuota tulosta, jota haluaisit, Diaz sanoo.

Näyttelijä ja malli Jenny Mccarthy muistuttaa, että seksi on kahden kauppa. Erityisesti miesten kannattaa muistaa, että naiset eivät syty seksiin hetkessä.

– Naisilla ei ole samaa kuin miehillä, jotka kiihottuvat tuosta vain ilman mitään syytä. Meitä pitää viekoitella hyvään seksiin. Meidän täytyy ensin ajatella sitä, toiseksi tuntea se ja vasta sitten harrastaa sitä. Tee esileikki oikein ja naisesi on enemmän kuin valmis seksiin. Oikeastaan hän anelee sitä sinulta, McCarthy vinkkaa.

MTV3/Helmi

Lähde: thefrisky.com

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja