Julkkisnaisten salaiset paheet

Julkkikset treenaavat, paastoavat ja pitävät itsestään kaikin puolin huolta. Ulkonäöltään täydelliset julkisuuden henkilöt eivät tietenkään sorru koskaan herkkuihin, vai sortuvatko sittenkin? Closer-sivusto paljastaa.

Kuulemme usein julkkisten tiukoista dieeteistä ja kidutusta lähentelevistä treeniohjelmista. Kenenkään mieleen tuskin tulee, että nämä samaiset neitokaiset voisivat jäädä kiinni roskaruoan popsimisesta, mutta todellisuudessa hekin ovat vain ihmisiä. Tutkimukset osoittavat, että 75 prosenttia meistä käyttää tekosyitä selittääkseen sortumisen herkkuihin. Myös brittilaulaja Cheryl Cole on myöntänyt kärsivänsä viikoittaisista heikkoudenpuuskista.

– Uskon, että kerran viikossa pitää mässäillä. Itse teen niin yleensä sunnuntaisin, sillä se on myös krapulapäiväni, Cole tunnustaa.Koska julkkisnaiset ovat hoikkaakin hoikempia, on vaikea uskoa, että heidän itsehillintänsä pettäisi koskaan. Niin kuitenkin tapahtuu eikä ihme, sillä tutkimusten mukaan naiset antautuvat houkutuksille kuusi kertaa miehiä todennäköisemmin.

Myös pikkuruinen Eva Longoria on paljastanut, mikä saa hänet sortumaan mässäilyyn.

– Rakastan kokkausta ja rakastan meksikolaista ruokaa. Se on heikkouteni. Rakastan mitä tahansa punaista lihaa. Rakastan myös newyorkilaista pizzaa ja intialaista ruokaa – mitä tulisempaa, sen parempi, Longoria kertoo.

Tässä vielä muutama tunnustus:

– En voi olla napostelematta muffinsseja, hedelmäkakkuja sekä leipää ja voita, mutta lempiherkkujani ovat kananmunat, ranskalaiset, haudutetut pavut sekä leipä ja voi. Tällä hetkellä pidän todella paljon suklaasta, ja olen yrittänyt valita tummaa suklaata, jossa on rusinoita, kertoo glamourmalli Melina Messenger.

– Rakastan suolaisia popcorneja. Voisin syödä niitä vaikka kuinka paljon, paljastaa The Saturdays -yhtyeen Frankie Sanford.

– Pidän paljon terveellisten ruokien, kuten hedelmien ja salaatin, syömisestä, mutta jos haluan pizzan ja suklaata, niin syön niitä, vakuuttaa laulaja Pixie Lott.

– Juustoiset voileipäkeksit ovat paheeni, joten en koskaan osta niitä itse. Syön koko laatikollisen, minulla ei ole lainkaan itsehillintää, tunnustaa Twilight-leffoista tuttu Ashley Greene.

– Rakastan pizzaa ja jäätelöä – kaikkea, mikä on pahaksi, myöntää tosi-tv-tähti Kim Kardashian.

MTV3/Helmi

Lähde: closeronline.co.uk

Kuvat: Getty Images ja Wireimage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat