Julkkiskaunotar Emilia Lagus sai pääsiäisenä musertavia uutisia – syntymätön lapsi kuoli kohtuun

Emilia Lagus kertoo Instagram-tilillään, että hänen syntymätön lapsensa todettiin kuolleeksi. 

Julkkiskaunotar Emilia Lagus (o.s. Poikkeus) kertoi pääisäismaanantaina Instagram-seuraajilleen saaneensa pyhien aikana musertavia uutisia.  

– Meidän pieni enkeli vauva todettiin eilen kuolleeksi kohtuun. Suru on äärimmäinen, mutta oon myös kiitollinen viimeisestä puolesta vuodesta, jotka sain tän vauvan kanssa viettää, Lagus kirjoitti tunteikkaassa Instagram-päivityksessään, jonka yhteydessä hän julkaisi vain paria päivää aiemmin ottamansa raskauskuvan itsestään.

Hän kertoo kirjoituksessaan, että raskaus oli sujunut hyvin.

– En olis uskonut et tässä käy näin, me oltiin molemmat niin hyvinvoivia ja panostin todella kaikkeni, jotta mun vauvalla olisi hyvä olla. Kaikkeen ei voi kuitenkaan vaikuttaa itse ja joku korkeempi voima päätti nyt näin.

Lagus kirjoittaa olevansa myös kiitollinen tukiverkostostaan.

– Onneks mulla on maailman ihanin aviomies, omat vanhemmat, Jullen sukulaiset, step-lapset jaystävät tukena, hän kiittelee. 

Nykyisen aviopuolisonsa kanssa hän avioitui viime vuonna Malediiveilla, ja raskausuutisista Lagus kertoi Instagramissa tammikuussa.

Lagus kertoi Jungnerista erottuaan MTV Uutisten haastattelussa olevansa hyvin lapsirakas.

– Tykkään lapsista tosi paljon, ja olen haaveillut tukilapsesta jo pitkään. Meidän piti Mikaelinkin kanssa hakea tukilasta, mutta se aina vaan jäi ja jäi. Nyt ajattelin, että on aika siirtyä sanoista tekoihin.

Lue myös:

    Uusimmat