Julkkikset vaihtavat hiusten väriä - kumpi sopii paremmin, blondi vai brunette?

Julkkikset joutuvat vaihtamaan hiusten väriään usein työn takia. Toiset ovat jääneet värin vaihtoon koukkuun muuten vain. Kumpi sopii paremmin, blondi vai brunette?

Lindsay Lohan on luonnostaan punatukkainen, mutta viihtyy useimmiten blondina. Lohan oli jonkin aikaa mustahiuksinen, mutta värjäsi toukokuun lopulla hiuksensa taas vaaleiksi. Yrittiköhän tähti pehmentää imagoaan ennen oikeudenkäyntiä, jossa hänet määrättiin tehostettuun ehdonalaiseen? Lohan joutuu kantamaan jalassaan ympäri vuorokauden seurantapantaa ja häneltä on kielletty kaikenlaisten päihteiden käyttäminen.

Laulaja Ashley Simpson vaihtelee alituisesti hiustensa väriä. "Olen hyvin impulsiivinen. Meillä on vain yksi elämä elettävänä, joten miksen värjäisi hiuksiani vaikka punaiseksi?" Simpson on kertonut.

Tällä hetkellä Ashley viihtyy tummissa kutreissa. Onkohan laulajan mieli yhtä tumma, sillä hän sai vastikään potkut Melorose Place -sarjasta?

Näyttelijä Katherine Heigl on tunnettu klassisen kauniina blondina, joten oli todellinen yllätys kun hän värjäsi hiuksensa tummiksi roolisuoritusta varten. Tummiin kutreihin tottuminen oli kaunottarelle vaikeaa, mutta lopulta muutos oli hyväksi. "Rakastan tummia hiuksiani. On hauskaa olla brunette. Tunnen oloni erilaiseksi, vaikka en käyttäydy mitenkään eri tavalla", tähti on kertonut.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähteet: Femalefirst.co.uk, usmagazine.com

Kuvat: Wireimages/AOP

Lue myös:

    Uusimmat