Julie Delpyn elämänasenne on vertaansa vailla – noudatatko tätä ohjetta?

Lauantain AVA Elokuvana nähdään Kreivitär, jota tähdittää ranskalais-amerikkalainen elokuva-alan monilahjakkuus, hurmaava Julie Delpy.

Näyttelijä Julie Delpy, 43, on monitaituri, jonka itsepintaisesta ja positiivisesta asenteesta kuka tahansa voisi ottaa mallia. Delby tietää hyvin, kuka hän on ja mitä hän haluaa olla – eikä hän pelkää myöntää sitä.

– Minä en pelkää ikääntymistä. Olen päättänyt jo aikaa sitten, etten murehdi sitä. Ensinnäkään en ole koskaan ollut erityisen kiinnostunut ulkonäöstäni. Minä en vain ole sellainen, enkä halua, että muuttuisin ulkonäön suhteen pakkomielteiseksi. Uskon, ettei sitä taistelua voi voittaa ja siksi haluan välttää koko asian. Äitini ajatteli samalla tavoin, Delpy kertoo.

Jos Delby saisi palata aikaan yli kahdenkymmenen vuoden päähän, omaksuisi hän nykyisen elämänasenteensa aikaisemmin. Nuorena hän myöntää olleensa huomattavasti nykyistä epävarmempi.

– Minä vain nauttisin, enkä olisi huolissani asioista. Olin tuolloin varsinainen murehtija. Minulla oli suureelliset ihanteet, sillä olen taiteilijoiden kasvattama. Se oli hieman monimutkaista. Kun olin 24, en ollut maailman onnellisin ihminen. Olen nyt paljon onnellisempi, Delpy kertoo.

Näyttelijätär on pahoillaan siitä, että nuorille toitotetaan tänä päivänä sitä, kuinka onnellista aikaa teini-iän viimeiset vuodet ovat.

– Elämme yhteiskunnassa, jossa ihaillaan vain nuoruutta. Aivan kuin ihmiset voisivat olla onnellisia vain parikymppisinä. Se ei todellakaan pidä paikkaansa. Se saa nuoret masentumaan, sillä kun parikymppisille kerrotaan, että vain silloin voi olla onnellinen, mitä he enää voivat odottaa tulevaisuudelta? Delpy toteaa.

Delpy toivoo, että ihmiset heittäytyisivät useammin elämän vietäviksi – ja lakkaisivat tuhlaamasta ajatuksiaan asioihin, joihin he eivät voi vaikuttaa.

– Uskon, että on tärkeää olla murehtimatta ja antaa elämän viedä. Vain tärkeistä asioista kannattaa murehtia. Olen onnekas, sillä minulla on hurjasti rakkautta elämässäni. Olen onnellinen, Delpy hymyilee.

Julie Delpy tähdittää käsikirjoittamaansa ja ohjaamaansa AVA Elokuvaa Kreivitär lauantaina 13.07. klo 22:15.

AVA on myös Instagramissa sekä Twitterissä ! Käyttämällä twiitissäsi hashtagia #avatv viestisi voi päästä telkkariin.

Tykkää AVAsta myös Facebookissa!

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja