Jukka Rasila voitti frisbeegolfin amatöörikarsinnat – iloitsee suorituksestaan: "Kauden tavoite saavutettu!"

Selvitimme mikä miljoonaa suomalaista viehättää frisbeegolfissa –"Heittäminen on luonnollista ihmiselle" 4:30
Selvitimme mikä miljoonaa suomalaista viehättää frisbeegolfissa – "Heittäminen on luonnollista ihmiselle"

Jukka Rasila pääsi frisbeegolfin SM-kisoihin. 

Näyttelijä Jukka Rasila, 52, voitti Prodigy disc amateur tour -frisbeegolfkisat. Karsinnat, joihin Rasila osallistui, ovat osa Suomen frisbeegolfliitto ry:n amatöörien SM-karsintakiertuetta. Rasila tiedotti asiasta omalla Instagram-tilillään

Näyttelijä julkaisi kisoista kuvasarjan, jonka ensimmäisessä kuvassa hän pitelee voittamaansa pokaalia. Toisissa kuvissa vilahtaa myös frisbeegolfin kanssakisaajia ja osasta saa tuntumaa kisareitistä. 

– Kauden tavoite saavutettu eli kisapaikka ama SM-kisoihin! Rasila kirjoitti julkaisun yhteydessä. 

Jos julkaisu ei näy, näet sen myös tästä

– Itselle oli suuri ilo ja helpotus, että ensimmäistä kertaa heitin kolme yli 900 reitattua kierrosta kisoissa. Josko se pää jo kestäis kisaamisen? Suuri kiitos harppauksesta rakkaalleni! hän jatkaa.

Rasila tunnusti myös rakkauttaan Mirva-puolisolleen ja kiitteli julkaisussaan frisbeegolfin kotimaisia puuhapetejä Seppo Pajua ja Eetu Rantasta

Rasila osallistui frisbeegolf-mittelöön Raahen Krakenissa 24.-25. heinäkuuta.

Suomen frisbeegolfliiton sivuilla kerrotaan, että Suomen frisbeegolfliitto ry:n (SFL) amatöörikiertue Prodigy Disc Amateur Tour on suunnattu amatöörien kärkitason pelaajille. Prodigy Disc Amateur Tourin osakilpailuissa on jaossa paikkoja amatöörien SM-kilpailuihin. SM-karsintakilpailuja järjestetään vuoden aikana maksimissaan kuusi kappaletta.

Lue myös:

    Uusimmat