Mainos

Jukka järjesteli lainansa uudelleen – säästää kuukausittain 1600 €

Jukan elämä hymyili. Suurperheen isällä oli päivätyö, jonka lisäksi hän hankki lisätienestejä työskentelemällä toiminimellä. Yllättävä sairastuminen käänsi kuitenkin Jukan elämän ylösalaisin vieden koko perheen taloudelliseen ahdinkoon.

Sairastuttuaan Jukka ei pystynyt enää tekemään töitä ja tämä sai perheen tulot romahtamaan. Laskujen maksaminen ja perheen aiemman elämäntavan ylläpitäminen sai Jukan ottamaan useita pienlainoja ja kulutusluottoja.

Jokainen Jukan ottama pienlaina sisälsi tilinhoitomaksun ja laskutuslisän, jotka nostivat takaisin maksettavaa summaa entistä suuremmaksi. Pienempien lainojen lisäksi myös asuntolainaa oli vielä jäljellä. Kuukausitasolla Jukalla upposi lainojen maksamiseen lähes 2000€.

Katkaise velkakierre ammattilaisen avulla

Lopulta Jukka myönsi ajautuneensa velkakierteeseen ja vaimonsa kannustamana haki apua tilanteeseen ammattilaisilta.

Lainanvälityspalvelu auttoi Jukkaa järjestelemään lainansa ja parantamaan perheensä taloudellista tilannetta merkittävästi.

Ensimmäinen askel tiellä kohti stressittömämpää arkea ja huolettomampaa taloudenhallintaa oli lainalaskurin käyttöönotto. Laskurin avulla Jukka sai selville, että lainojen yhdistäminen voisi tuoda helpotusta hänen tilanteeseensa.

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa yhden lainan nostamista, jolla maksetaan pois kaikki aiemmat lainat. Näin vältetään tilinhoitomaksujen ja laskutuslisien moninkertainen maksaminen erikseen jokaisesta lainasta. Yhdistämällä useat eri lainansa Jukan tarvitsee maksaa nämä kulut enää vain yhdestä lainasta.

Lainojen yhdistely oli Jukalle juuri oikea ratkaisu, sillä yhdistämällä useat eri lainansa yhdeksi hän sai laskettua 2000€ kuukausikulujaan jopa alle 400€. Näin ollen Jukka säästää joka kuukausi lähes 1600€.

Rahansäästön lisäksi lainojen yhdistäminen selkeytti Jukan taloutta, helpotti rahahuolia ja niistä johtuvaa ahdistusta sekä stressiä. Lisäksi Jukka sai itsevarmuutta, koska tiesi nyt selviävänsä tukalaksi muuttuneesta tilanteesta ja pystyvänsä huolehtimaan perheestään myös jatkossa. Tunnelin päässä alkoi vihdoin näkymään taas valoa.

Miten lainojen yhdistäminen tapahtuu?

Rahoitu.fi on palvelu, joka tarjoaa apua arjen rahahuoliin. Sen avulla voit yhdistää useat nykyiset lainasi aina jopa 60 000€ saakka. Rahoitu.fi on kotimainen rahoitusalan yritys, jolla on myös avainlipputunnus.

Lainojen yhdistäminen suoritetaan Rahoitu.fi -palvelussa verkkoyhteyden avulla muutamassa minuutissa. Palvelu on saatavilla sekä mobiililaitteilla että tietokoneella.  Palvelun kautta suoritettava lainojen yhdistäminen tapahtuu turvallisessa ympäristössä.

Lue myös:

    Uusimmat