Mainos

Juhannusteillä on rytissyt urakalla

Kuolonkolarien lisäksi juhannusliikenteessä on sattunut lukuisia loukkaantumiseen johtaneita onnettomuuksia. Poliisin haaviin on jäänyt myös runsaasti rattijuoppoja.

Tohmajärvellä Pohjois-Karjalassa kaksi moottoripyörää suistui eilen aamupäivällä tieltä ohitustilanteessa. Molempien pyörien kuljettajat loukkaantuivat. Toisen miehen vammat ovat vakavia.

Lahdessa henkilöauto törmäsi päivällä rivitalon seinään ja kaatoi asunnon tiiliseinän. Asunnossa ei ollut ihmisiä. Varkaudessa humalainen mies ajoi puolestaan veneellä mökin pihaan.

Lappeenrannassa henkilöauto ja säiliöauto kolaroivat. Henkilöauton kuljettaja loukkaantui. Varpaisjärvellä Pohjois-Savossa kahden henkilöauton kolarissa loukkaantui eilen viisi ihmistä.

Viisi loukkaantui peräänajossa Kouvolassa

Myös Kouvolassa sattui juhannusaattona auto-onnettomuus, jossa loukkaantui kaikkiaan viisi ihmistä. Jaalan suunnasta kohti Kouvolaa kulkenut henkilöauto oli kääntymässä Palojärvenkujan risteyksessä vasemmalle, kun takaa tullut auto törmäsi kovalla vauhdilla pysähdyksissä olleen perään.

Kaikki autoissa olleet matkustajat eli peräänajaja sekä toisessa autossa matkustanut nelihenkinen perhe vietiin ambulanssilla sairaalaan hoidettavaksi. Molemmat autot vaurioituivat ajokelvottomiksi.

Alkoholilla ei epäillä olevan osuutta tapahtumiin.

Matkustaja veti käsijarrusta, kuski loukkaantui ojaanajossa

Henkilöauton naiskuljettaja loukkaantui lievästi, kun hänen vieressään istunut mies veti yllättäen käsijarrusta ja ajokki suistui tieltä ojaan Ilmajoella. Etelä-Pohjanmaan poliisi sai tiedon onnettomuudesta lauantaina aamukolmen jälkeen.

Nuori nainen oli ajamassa Munakan suunnasta kohti Seinäjokea, kun hän menetti ajokkinsa hallinnan hieman ennen Munakan siltaa.

Käsijarrusta vetänyttä nuorta miestä epäillään rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Moottoripyöräilijä kaahasi karkuun poliisia – kaksi loukkaantui

Kuopiossa poliisi yritti aattoiltana pysäyttää ilman valoja ajavaa moottoripyöräilijää, kun tämä lähtikin ajamaan karkuun. Moottoripyöräilijä pakeni poliisia erittäin kovalla nopeudella esimerkiksi kevyen liikenteen väyliä pitkin.

Poliisipartio menetti nopeasti näköyhteyden moottoripyöräilijään, mutta ehti havaita pyörän kyydissä myös matkustajan. Hetkeä myöhemmin poliisipartio totesi pyörän kuljettajan menettäneen ajoneuvonsa hallinnan ja suistuneen tieltä risteyksessä.

Moottoripyörä törmäsi tien vieressä olleeseen koivuun, minkä seurauksena sekä kuljettaja että kyytiläinen olivat lentäneet useita kymmeniä metrejä ilmassa. Molemmat henkilöt loukkaantuivat vakavasti.

Poliisi epäilee miehen kuljettaneen anastettua moottoripyörää alkoholin vaikutuksen alaisena.

Juopunut törmäsi sillan kaiteeseen

Vuonna 1989 syntynyt romanialaismies menetti henkilöauton hallinnan aamuyöllä Kotkassa Kivisalmen sillalla. Auto törmäsi kaiteeseen ja sen jälkeen sinkoutui vastaantulevien kaistan poikki jalkakäytävälle.

Ajoneuvo vaurioitui tilanteessa etukulmastaan, mutta henkilövahingoilta vältyttiin.

Kuljettaja puhalsi 0.85 promillen lukeman. Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

(MTV3 – STT)

Korjattu jutun muotoilua viimeisen väliotsikon jälkeen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.