Juhani Tammisen ja MTV:n yhteistyö päättyy

MTV:n jääkiekkolähetysten asiantuntijana kuusi vuotta toimineen Juhani Tammisen ja MTV:n tiet eroavat. MTV on päättänyt olla jatkamatta yhteistyötä tulevalle kaudelle.

MTV:n urheiluohjelmien päällikkö Markus Autero kiittelee Tammisen panosta vuosien varrella.

- Tami on ainutlaatuinen kiekkopersoona. Hän on ollut huippukiekossa mukana 50 vuotta eri rooleissa, ja intohimo lajia kohtaan on edelleen tapissa. Tamin panos kiekkosisällöissämme on ollut keskeinen. Nyt on kuitenkin aika uudistaa konseptia ja tekijäkaartia, Autero kertoo.

Tamminen aloitti MTV:n asiantuntijana syksyllä 2011 ja oli mukana kuusissa MM-kisoissa. MM-kisojen värikkäät vaatetukset ja verbaalinen ilotulitus kasvoivat vuoden 2012 kotikisoista lähtien koko kansaa puhuttaneeksi ilmiöksi.

- Vain yksi henkilö Suomessa pystyy kantamaan persoonansa puolesta sellaisen vaatetuksen väriloiston ja roolin. Vaatteet ns. valitsivat miehen. On syytä kuitenkin korostaa, että se on vain osa tarinaa – Tami on ennen kaikkea Leijona-legenda ja kiekkoammattilainen. Haluan kiittää Tamia hänen heittäytymisestään ja kokonaisvaltaisesta panoksestaan kiekkotiimissämme kuuden vuoden aikana, Autero toteaa.

Juhani Tamminen sanoo antoisan yhteistyön MTV:n kanssa antaneen kokeneelle Leijonalle uuden näkökulman lajiin.

- Rakkaasta jääkiekostani oli tullut pala viihdeteollisuutta, kiitos Maikkarin teknisen taituruuden sekä Antero Mertarannan, Mervi Kallion, Mika Saukkosen, Inka Korhosen, Jani Uotilan, Teemu Niikon, Laura Monosen ja kumppanien kaltaisten supertähtien poikkeuksellisen osaamisen - tekniikan "ihmelapsia" unohtamatta! Heidän kanssaan on ollut ilo ja kunnia työskennellä.

Tami hyppäsi mukaan "kuuden vuoden huikeaan matkaan" vuoden 2011 maailmanmestaruuden jälkeisessä nosteessa.

- Ari Mennanderin, Markus Auteron ja Unne Sormusen yhteinen oivallus synnytti Jemina Hanhijärven pukujen tuella ilmiön "Don Tami", brändin, joka on ollut myös omalle liiketoiminnalleni hyvä ja tuottoisa asia.

Tammisen ja MTV:n yhteistyö päättyi "Aurinkokuninkaalle" sopivalla tavalla Pariisissa järjestetyissä kisoissa.

- Mielestäni Pariisi on Euroopan hienoin kaupunki. Ranskan päävalmentajana sain 1996-1998 vakuutettua Ranskan veljet MM-kisojen mahdollisuudesta siellä, ja kiitos MTV:n, sain olla avainpaikalla todistamassa yhden urani virstanpylvään toteutumista hienolla Bercy Areenalla. C'est fantastique, Lion #79 hehkuttaa.

Uusi kiekkokausi alkaa C Morella 24. elokuuta

MTV solmi talvella kuusivuotisen jatkosopimuksen jääkiekon MM-kisojen ja Champions Hockey Leaguen esittämisestä.

Uusi kiekkokausi käynnistyy C Morella jo reilun kuukauden kuluttua, kun uudistunut jääkiekon Mestarien liiga käynnistyy 24. elokuuta. Kausi huipentuu Tanskassa pelattaviin MM-kisoihin toukokuussa.

- Olemme jo kiinnittäneet tekijöitä ensi kevään MM-kisojakin ajatellen. Kerromme kiekkosisällöistämme lisää elokuussa, kun CHL:n alku lähestyy, Autero lupaa.

Juhani Tamminen puolestaan lupaa, että myös Tami Cornerin tarina saa jatkoa Tammisen omalla Facebook-sivulla.

Lue myös:

    Uusimmat