Juhana Helmenkalastajalle tarjottiin tapaamista Donald Trumpin kanssa viiksiensä vuoksi – kieltäytyi mahdollisuudesta: "Sanoin, ettei ehdi"

Tapaaminen Donald Trumpin kanssa jäi Helmenkalastajasta johtuen välistä. 

Nelosen Farmi Suomi -kisaaja,  yrittäjä Juhana Helmenkalastaja, 48,  kertoo kohtaavansa toisinaan ennakkoluuloja persoonallisen ulkonäkönsä, erityisesti viiksiensä vuoksi. Vaan onpa matkalle mahtunut myös erikoisia tarjouksia.

 Näillä viiksillä olisi päästy tapaamaan Donald Trumpia New Yorkissa, hän paljastaa MTV Uutisille Farmin pressissä.

Helmenkalastajan mukaan Trumpin turvamiehet olivat vakuuttuneet yrittäjän viiksien lisäksi myös siitä, että hänoli osallistunut kahdesti Diili-ohjelmaan. Ohjelman jenkkiversiossa kilpailijat tavoittelevat nimenomaan paikkaa Trumpin yrityksessä.

Helmenkalastaja kuitenkin kieltäytyi tarjouksesta.

 Sanoin, että nyt ei ehdi. Se oli muutama vuosi ennen kuin hänestä tuli presidentti.

Ennakkoluuloihin Helmenkalastaja suhtautuu neutraalisti. Hän tiedostaa sen, miksi erilaisuus saattaa ihmetyttää joitain.

 Ihmisillä voi olla vaikka mitä ennakkoluuloja ja se on luonnollistakin. Kun kohtaat ihmisen kasvotusten, voit vasta muodostaa aidon mielipiteen hänestä. Kyllähän minussa on piirteitä, joihin ihmiset voivat tarrata. Nehän ovat kuitenkin vain ihmisen pintaa.

Harva tietää, että Helmenkalastaja on alun perin maaseudulta kotoisin. Niinpä Nelosen Farmi-ohjelmaan lähtemiseen oli monia syitä.

 Minähän olen maaseudun kasvatti. Olen viettänyt 3-vuotiaasta lähtien aikaa tätini ja setäni maatilalla. Pääsen siis nostalgisoimaan vanhoja lapsuudenmuistojani Farmilla.

Lisäksi Helmenkalastaja pitää uusien ihmisten tapaamisesta - ilman älypuhelimia.

 Silloin on vain ihmiset ja aikaa.

Kolmas syy ohjelmaan osallistumiseen saattaa huvittaa. Kyseessä oli nimittäin Big Brother -voittaja Kristian Heiskari.

 Se sinetöi päätökseni. Halusin varmistaa, ettei Kristian Heiskari voita, hän vitsailee.

Lue myös:

    Uusimmat