Joukko julkkiksia suuntaa jälleen Farmille kisaamaan palkintopotista – juontajaksi todellinen yllätysnimi

Susanna Laine aloitti uransa juontamalla suoria lähetyksiä yökerhosta: ”Se oli villiä aikaa” 4:29
Muistatko? Uusi Farmi Suomi -juontaja Susanna Laine aloitti uransa juontamalla suoria lähetyksiä yökerhosta - näin hän muistelee noita aikoja

Farmi Suomi -ohjelman uudella kaudella nähtävät julkkiksen julkistettiin maanantaina. Myös ohjelman juontaja vaihtuu, kun puikkoihin hyppää Susanna Laine.

Nelosen Farmi Suomi saa jatkoa, kun joukko julkisuudesta tunnettuja kilpailijoita suuntaa Pieksämäen seudulla sijaitsevalle maatilalle, jossa he irtautuvat täysin modernin maailman mukavuuksista ja elävät maatilalla entisajan malliin askeettisissa oloissa, kisaten erilaisissa maatilanhoitoon liittyvissä kisoissa.

Tälläkin kertaa farmilaisten käytöstä karsitaan lähes kaikki modernit apuvälineet, lapio painetaan lantaan ja maatilan raskaat työt tehdään käsi- ja jalkavoimin, vesi kannetaan kaivosta ja sähköäkin on käytössä lähinnä laitumen sähköpaimenessa.

Mukana kisassa nähdään 14 kilpailijaa. Burgerimies Akseli Herlevi, kauneusalan yrittäjä ja somevaikuttaja Henny Harjusola, tosi-tv-voittaja Kristian Heiskari, juontaja ja monilahjakkuus Cristal Snow, sisällöntuottaja Gogi Mavromichalis, malli ja yrittäjä Kelly Kalonji, myyntivalmentaja Juhana Helmenkalastaja, somevaikuttaja Maiju Voutilainen, muusikko Tauski Peltonen, artisti Sani Aartela, vapaaottelija Teemu Packalén, ex-keihäänheittäjä Taina Ojaniemi, taideasiantuntija Pauliina Laitinen, poliitikko Atte Kaleva sekä toimittaja Sanna Mämmi.

Muun muassa Selviytyjistä tuttu sopankeittäjä Juhana Helmenkalastaja tulee mukaan kesken kauden yllätyksenä muille kilpailijoille, joten hän liittyy joukkoon hieman myöhemmin. Muut kilpailijat ovat jo uutisten ulottumattomissa, joten lisäys kilpailijakatraaseen tulee heille yllätyksenä.

Myös ohjelman juontaja vaihtuu, sillä Ellen Jokikunnaksen sijaan juontajana nähdään tulevalla kaudella Susanna Laine.

– Tuntuu jännittävältä! En olekaan realityä juontanut, no, ainakaan tosi pitkään aikaan! Tässä on tehty suoria lähetyksiä, viihdettä ja haastatteluohjelmia, mutta realityä en hetkeen, tosi innoissani olen tästä jutusta! Laine hehkuttaa tiedotteessa.

Laine luonnehttii Farmia viehättäväksi ohjelmaksi.

– Ihana nähdä, miten monet näistä kaupunkilaisista tupsahtavat suoraan maalaismiljööseen, ja päästään seuraamaan miten he siellä pärjäävät. Jännittävää päästä näkemään millaisia suhteita kilpailijoiden välille syntyy ja millainen ryhmädynamiikka muodostuu. Odotan paljon herkullisia juonnenkäänteitä ja hauskoja tilanteita, juontaja ennakoi.

Farmin Pehtoori on aiemmilta kausilta tuttu paikallisen tilan vanha isäntä Terho Häkkinen. Hän on Farmin tietolähde ja tilalla tapahtuvien tehtävien tinkimätön tuomari. Kisan voittaja kuittaa itselleen 30 000 euroa.

Ohjelma nähdään Nelosella ja Ruudussa vuonna 2022.

Lue myös:

    Uusimmat