Jude Law haluaa elää tavallista elämää: En ole julkkis!

Brittinäyttelijä Jude Law yrittää elää niin normaalia elämää kuin mahdollista, ja käyttää esimerkiksi perheensä kanssa edelleen julkisia kulkuvälineitä.

38-vuotias brittinäyttelijä Jude Law yrittää elää lapsiensa kanssa niin normaalia elämää kuin vain suinkaan mahdollista. Law uskoo arkisen elämän vähentävän median kiinnostusta hänen henkilökohtaisiin asioihinsa.

– Olen luonut ympäristön, joka toimii minulle ja perheelleni. Nautin normaalista elämästä lapsieni kanssa. Me käytämme edelleenkin junia ja busseja, 14-vuotiaan Raffertyn, 10-vuotiaan Iriksen, 8-vuotiaan Rudyn ja kohta kaksivuotiaan Sophian isä kertoo.

– Jos ympärilleen rakentaa psykologisen kuplan, kerjää hankaluuksia, hän jatkaa.

Kuuluisuudestaan huolimatta Law ei myönnä olevansa yksi "julkkiksista", koska hän ei etsi huomiota.

– Vihaan sanaa julkkis. Se tarkoittaa, että on sekaisin, tunteellinen ja tukea kaipaava reality-ohjelman voittaja, kokki tai sosialiitti. En vain näe itseäni sellaisena, tähti kertoo The Observer -lehden haastattelussa.

– En kutsu ihmisiä kotiini, enkä ole ikinä ollut hyvää pataa median kanssa, ellen ole puhunut töistäni. Enkä puhu niistäkään paljoa.

Law'n vanhimpien lasten äiti on hänen entinen vaimonsa, englantilainen näyttelijä Sadie Frost, josta mies erosi vuonna 2003. Miesnäyttelijän nuorimman lapsen Sophian äiti on hänen entinen tyttöystävänsä Samantha Burke.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuva: Getty Images

Lähde: Female First, The Observer

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja