Joulusilli

  • 5 kevytsuolattua sillifileetä
  • liemi:
  • 2 dl vettä
  • 2 dl tomaattisosetta
  • 1 dl sokeria
  • 1 dl väkiviinaetikkaa
  • 2 laakerinlehteä
  • 2 punasipulia
  • 1 tl kokonaisia neilikoita
  • 1 kanelitanko
  • 2 tl maustepippureita

Kuori punasipulit ja leikkaa ne suikaleiksi. Laita kaikki liemen aineet kattilaan paitsi etikka ja anna kiehahtaa. Jäähdytä liemi kylmäksi ja lisää etikka. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa hieman lisää etikkaa.

Leikkaa sillifileet paloiksi ja laita liemeen maustumaan pariksi päiväksi. Säilyy toki pidempäänkin. Tarjoa joulupöydässä keitettyjen perunoiden kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja