Mainos

Joulusilli

  • 5 kevytsuolattua sillifileetä
  • liemi:
  • 2 dl vettä
  • 2 dl tomaattisosetta
  • 1 dl sokeria
  • 1 dl väkiviinaetikkaa
  • 2 laakerinlehteä
  • 2 punasipulia
  • 1 tl kokonaisia neilikoita
  • 1 kanelitanko
  • 2 tl maustepippureita

Kuori punasipulit ja leikkaa ne suikaleiksi. Laita kaikki liemen aineet kattilaan paitsi etikka ja anna kiehahtaa. Jäähdytä liemi kylmäksi ja lisää etikka. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa hieman lisää etikkaa.

Leikkaa sillifileet paloiksi ja laita liemeen maustumaan pariksi päiväksi. Säilyy toki pidempäänkin. Tarjoa joulupöydässä keitettyjen perunoiden kanssa.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.