Joulupukki toteutti pikkutytön hartaan toiveen – sai isänsä jouluksi kotiin

Perhe pyysi joulupukkia apuun toteuttaakseen pikkutytön hartaimman joululahjatoiveen. 

Yleensä joulupukki tarvitsee apulaisia jakaakseen lahjoja, mutta tässä tapauksessa joulupukkia pyydettiin apuun lahjan antamista varten.

Tennesseeläinen isä ja sotilas Trent Baskerville pyysi nimittäin joulupukilta apua toteuttaakseen tyttärensä ainoan joululahjatoiveen. Tyttö halusi isänsä jouluksi kotiin. 

Hinnalla millä hyvänsä

Kuusivuotias pikkutyttö Jordynn tiesi tasan tarkkaan mitä halusi joululahjaksi, nimittäin oman isänsä. Tytön isä on ammatiltaan sotilas, ja viettänyt viimeiset kymmenen kuukautta Afganistanissa.  

Äiti oli kertonut tyttärelleen isänsä palaavan vasta viikonloppuna, mutta tyttö ei malttanut odottaa.

– Joka kerta kuin puhuimme puhelimessa, hän kertoi pyytävänsä joulupukkia tuomaan minut aiemmin kotiin, isä Trent kertoo.

Isä halusi toteuttaa tyttärensä hartaan toiveen hinnalla millä hyvänsä. Yllätys päätettiin toteuttaa kauppakeskuksessa, jossa itse joulupukki oli vierailulla. 

"Haluan isän kotiin"

Yllätys onnistui täydellisesti, ja siitä tuli jopa parempi kuin perhe osasi kuvitella. Yllätys toteutettiin tavallisena arkipäivänä kauppareissun yhteydessä. 

–  Haluan isäni kotiin, pikkutyttö kuiskasi kauppakeskuksessa vierailleen joulupukin korvaan.

Joulupukki ei sanonut mitään toiveeseen, vaan pyysi tyttöä sulkemaan silmänsä. Kun Jordynn ja tämän pikkusisko avasivat silmänsä, isä seisoi heidän edessään. Jordynnin riemulla ei ollut rajaa, kun hän näki isänsä monen kuukauden tauon jälkeen.

Kauppakeskuksessa olleet asiakkaat yhtyivät riemuun, ja pian aplodit raikuivat joka puolella. Asiakkaat olivat silminnähden liikuttuneita kauppakeskuksessa sattuneesta yllätyksestä. 

Lähde: Today

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja