Joulupukin postitoimistossa on nyt vuoden kiireisin aika – MTV Uutiset kävi pukin salahuoneessa, jonne kuka tahansa ei pääse

9:16
Yllä olevalta videolta voit katsoa koko MTV Uutiset Liven lähetyksen Joulupukin pääpostista. 

Joulupukin pääpostissa Napapiirillä vietetään nyt vuoden kiireisintä aikaa. Pukki saa parhaimmillaan jopa 30 000 kirjettä päivässä.

MTV Uutiset vieraili Napapiirillä, jossa meneillään on huippusesonki näin joulua edeltävänä viikonloppuna. Pääpostitonttu Katja kertoo MTV Uutisille, että postista lähetetään kortteja ihan kaikkialle maailmaan. Kiinaan, Ranskaan, Hollantiin... 

Pääpostista sekä lähetetään kortteja maailmalle, mutta sinne myös tuodaan postia laatikkokaupalla Joulupukille. Pukki saa parhaimillaan jopa 30 000 kirjettä päivässä, mikä tekee yhteensä jopa 500 000 kirjettä vuodessa. 

– Tämä on tonttujen lempisesonki. Ihan meidän parasta aikaa! 

Pukkia lähestyvät kirjein muun muassa kiinalaiset, 90 000 kirjettä tänä vuonna. Mutta mikä maa on noussut eniten kirjeiden lukumäärällä mitattuna? Vastauksen kuulet alla olevalta videolta. 

1:38

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja