Mainos

Jouko Aholan kassi:

- pussi ruispastaa - porsaa sisäfilettä - siitakesieniä - 2 dl maitorahkaa - 2 sharon -hedelmää

Jouko Aholan ja Harri Syrjäsen menu:

Yakitori-vartaat

150 g porsaan sisäfilettä 2 rkl soijaa 1 rkl fariinisokeria 1 uuniperuna

Leikkaa file siivuiksi ja pujota vartaaseen. Sekoita soija ja sokeri keskenään ja laita vartaat marinoitumaan seokseen 5 min:ksi. Paista parilapannulla molemmin puolin. Halkaise peruna ja paista pannulla. Loppukypsennys uunissa 200 C ssa 15 min.

Siitakesieni-cappuccino

100 g sieniä 1/2 sipuli 1 dl valkoviiniä 2 dl kermaa

Pilko sienet ja sipuli. kuullota kattilassa 5 min. Kaada valkoviini ja kerma kattilaan, soseuta lopuksi yleiskoneessa.

Paistettua valkosipuliporsasta ja ruispastaa

150 g porsaan sisäfilettä 1 sharon -hedelmä 5 siitakesientä 100 g ruispastaa 1/2 valkosipuli

Paista file voissa ja laita pannulle halkaistu valkosipuli leikkauspinta alaspäin. Kuori sharon -hedelmä ja pilko kuutioiksi. Pilko sienet ja paista samassa pannussa. Keitä pasta ja tarjoile lihan kera.

Sharonrahka

2 dl maitorahkaa sharon-hedelmä 1/2 nippua tuoretta minttua 1/2 dl sokeria 2 rkl Cointreau-likööriä

Pilko hedelmä ja sekoita rahkan ja muiden ainesten joukkoon.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.